Houten speelgoedbootjes

Op zoek naar houten speelgoedbootjes? Hape speelgoed heeft een ruim assortiment. Onze duurzame, houten speelgoedbootjes staan garant voor urenlang speelplezier. Van het kleinste zeilbootje voor kleintjes vanaf 10 maanden, tot de complete Ark van Noach met houten dieren. Geen avontuur is te groot voor deze zeewaardige scheepjes die drijven op fantasie.

24m+
-24%
21,00 € 16,00
Baby balanceer boot
10m+
€ 12,00
Houten helikopter
12m+
€ 10,00
Strand en badbootjes

Houten trekboot Ark van Noach

Geen houten trekdiertje deze keer, maar een trekboot! Dit kleurrijke bootje is perfect voor kleintjes vanaf 12 maanden. Laad de verschillende dierenpaartjes in het bootje en rijden maar! En ook Noach is aanwezig om zijn dieren een veilige overtocht te geven. De Ark van Noach is gemaakt van duurzaam hout en beschilderd met milieuvriendelijke verf. Meer weten? Lees alles over de houten Ark van Noach en bestel ‘m direct!

Houten balansbootje

Je kleintje alles leren over balanceren? Vanaf 24 maanden kan je kleintje spelen met ons houten balansbootje. Het spel kan samen gespeeld worden: om en om kunnen er onderdelen aan de figuurtjes toegevoegd worden. Het leukste is om te kijken wat er met het bootje gebeurt per onderdeel. Ook dit houten bootje is gemaakt van duurzaam hout en geschikt voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar. Shop het houten balansbootje nu voor jouw kleintje of als cadeautje.

Product is toegevoegd