Ga op avontuur met onze auto’s, treinen en voertuigen

Ieder kind vindt het leuk om met autootjes, treintjes of andere voertuigen te spelen, zowel jongens als meisjes. Hadden we vroeger niet allemaal onze eigen lievelingsautootjes- en treintjes? Het was fantastisch om met de autootjes over het speelkleed of door de woonkamer te rijden. Maar het was natuurlijk nog veel leuker om over het meubilair van pa en moe te scheuren! Maak de mooiste tochtjes met de speelgoedvoertuigen van Hape.

Speelgoed voor op het strand, op de rails én in het water

Met ons ruime aanbod speelgoedvoertuigen hebben wij voor iedere omgeving het juiste voertuig. Gaan jullie een dagje naar het strand? Vergeet dan niet de kiepwagen mee te nemen. Er is genoeg zand om te verplaatsen! Blijf je liever een dagje binnen? Dan komen onze treinen goed van pas. Creëer een spoor door de hele woonkamer met de houten spoorstukken en rijd eindeloos veel rondjes met de kleine locomotief! De locomotief kan zowel vooruit als achteruit rijden en heeft zelfs een lampje aan de voorkant. Hoe groot kan jij het spoor maken?

Ook voor een bezoek aan het zwembad heeft Hape de juiste gadgets in huis om jouw kindje uren te vermaken. Daag je kleintje bijvoorbeeld uit de zeelui op het balanceerbootje te plaatsen in het water. Maar pas op dat de boot niet kantelt en de zeelui eruit vallen! Of vaar door de woeste golven met onze stevige houten zeilboot. Geen golf is te hoog voor dit bootje! Stimuleer jouw kindje om in het water te spelen met de speelgoedbootjes van Hape.

De multifunctionele garages

Hartstikke leuk al die autootjes van je zoon of dochter, maar waar laat je ze? In de parkeergarage natuurlijk! Onze houten garage heeft vier parkeerdekken én een landingsdek voor de helikopter. Genoeg plek om de autootjes te stallen! Kijk toe hoe je kindje de auto’s van de ene naar de andere parkeerplek verplaatst. Heeft je kindje iets te vaak met zijn of haar autootjes gespeeld? Geen zorgen! De garage is uitgerust met een benzinepomp, zodat de autootjes er weer even tegenaan kunnen.

Naast onze garage, hebben we ook een houten brandweerkazerne voor stoere brandweermannen- en vrouwen. De kazerne heeft drie etages en is uitgerust met een gemeubileerd kantoor, een eet- en slaapruimte, een werkende garagedeur en natuurlijk een brandweerpaal! Speel mee met je kindje en praat samen over de brandweer. Breng de fantasieën van je kindje tot leven en breng een bezoek aan een echte brandweerkazerne. Met al die nieuwe indrukken raakt je kleintje nooit uitgespeeld met de kazerne!

Het leukste vliegende speelgoed

Bij Hape hebben we niet alleen speelgoed voor op het land en in het water, maar ook voor in de lucht! Stijg op en beleef de spannendste avonturen met onze speelgoedhelikopter. Breid je vliegtuigcollectie bijvoorbeeld uit met onze helikopter. Kies voor de kleine houten helikopter en vlieg hoog boven de wolken. Dit kleine helikoptertje is alles wat je kindje nodig heeft voor urenlang vliegplezier; zijn of haar fantasie doet de rest.

Is jouw kleine piloot meer fan van vliegtuigen dan van helikopters? Geen probleem! Met ons klassieke propellervliegtuig zweef je in stijl door de lucht. Zet je liever zelf je vliegtuig in elkaar? Dat kan! Maak jouw eigen papieren vliegtuigjes met bladzijdes uit het Kleine Prins boek. Nadat je ze in elkaar hebt gezet, moet je ze ook uittesten natuurlijk! Ook voor echte ruimteliefhebbers hebben wij het perfecte speeltje: een raket! Ga op ruimtereis en ontdek andere werelden met deze houten raket.

Leren lopen met Hape

Help je kindje zijn eerste stapjes te zetten met de loopauto’s van Hape. Wat is er nu leuker dan te leren lopen met een klassieke blauwe Volkswagen Kever? Vraag je kindje om de auto naar je toe te duwen en tel samen de stappen die hij of zij zet. De handgreep van de Kever is aanpasbaar aan de lengte en ontwikkeling van je kindje. Ook de snelheid is aanpasbaar. Bovendien heeft de loopauto veel opbergruimte, zodat je kleintje zijn of haar knuffeldiertjes mee op pad kan nemen! Heeft je kindje nog meer opbergruimte nodig? Kies dan voor de klassieke rode Volkswagenbus. Stijlvoller leren lopen kan bijna niet!

Voor een groot aanbod aan auto’s treinen en andere speelgoedvoertuigen ben je bij Hape zeker aan het juiste adres. Kies het speelgoed dat bij je zoontje of dochtertje past en geniet van het plezier van je kindje.