Het mooiste motoriek speelgoed vind je bij Hape!

Met het motoriek speelgoed van Hape oefent je kindje zijn of haar fijne en grove motoriek. Het hele lichaam wordt uitgedaagd met dit veelzijdige speelgoed! Zo leert je kindje spelenderwijs en zie je als ouder al snel vooruitgang. Een leukere manier om te leren is er haast niet. Al onze spellen en al het speelgoed is bovendien gemaakt van hout van de hoogste kwaliteit. En dit zie je! Bekijk snel ons assortiment vol met het mooiste motoriek speelgoed, waarmee je kindje zijn of haar vaardigheden in een rap tempo ontwikkelt!

Leerzaam speelgoed voor creatievelingen

Met de tekenborden van Hape oefent je kleintje zijn of haar fijne motoriek. De draagbare kunststudio is ideaal voor op vakantie of om mee te nemen op familiebezoek! De tekenezel is namelijk klein genoeg om te vervoeren. De alles-in-1 tekenezel is op zijn beurt perfect voor in de woonkamer. Je kleine kunstenaar kan hier heerlijk op tekenen, schilderen en schrijven. Heb je geen illustrator, maar een acteur of actrice in huis? Bekijk dan eens de poppenkast met handpoppen! Wat is nu een betere manier om de handmotoriek te ontwikkelen dan met handpoppen? Verzin samen met je kleine theatermakertje een eigen show, spreek met grappige stemmetjes en laat de handpoppen stralen op het podium!

Houten puzzels voor urenlang speelplezier

Wie houdt er nu niet van puzzelen? Het is uitdagend en ontspannend: een complexe puzzel houdt je urenlang bezig! Puzzelen is dan ook voor jong én oud. En hoe ouder je kindje wordt, hoe moeilijker de puzzel mag zijn. Met puzzelen ontwikkelt je kleintje vele vaardigheden. Hij of zij traint bijvoorbeeld de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht. Verras je kind en geef hem of haar stapelspeelgoed, sorteerspeelgoed of vormenstoof speelgoed van Hape cadeau! Kan jouw kindje de verschillende vormen herkennen uit de vormenstoof met geluid en deze in de juiste gaten stoppen? En hoe snel lukt het hem of haar om de stapelclown met regenboogringen weer op de juiste manier aan te kleden? Hoe meer je kind oefent, hoe makkelijker het uiteindelijk gaat!

Hape’s kleurrijke rijgen speelgoed

Naast puzzelen is ook rijgen goed voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Neem snel een kijkje bij ons rijgen speelgoed! Met mijn eerste weefgetouw ontwerpt je kleine creatieveling de mooie kunstwerkjes. Leer je je peuter liever eerst veters strikken? Dat kan met de blauwe veterstrikken rolschaatsen. In een handomdraai leer je hem of haar veters strikken. Met de rijgset blokken maakt je kindje allerlei figuren, zoals een trein, een rups of een toren. En hoor je dat gehinnik? Het Rijgdier pony wil versierd worden. Laat je kindje het paardje decoreren met de gekleurde veters, zodat de pony weer een prachtige staart en kleurrijke manen heeft.

Spannende houten kralen doolhoven

Welk kind houdt er nu niet van kralen? Het kralen spiraal speelgoed van Hape is leuk voor zowel baby’s als peuters. Het grote speelkubus koraalrif is waarschijnlijk de grootste en meest uitgebreide kralenspiraal die je ooit zult zien! Het activity centrum met zee-thema bevat zeven verschillende speelvlakken voor urenlang speelplezier. Ook de grote speelkubus met kralenspiraal is superleuk en leerzaam. De kubus bevat zoveel doolhoven, vormen en figuren, je kunt je ogen haast niet geloven! Over doolhoven gesproken: het doolhof speelgoed van Hape traint alle kleine vingertjes. Ook tijdens het spelen met de doolhoven ontwikkelt je kindje zijn of haar fijne motoriek. Het magnetische doolhof jungle en het magnetische doolhof boerderij zijn speciaal gemaakt voor de kleine dierenliefhebbers. Maar voor de jongens en meisjes die voertuigen verkiezen over diertjes, vind je het magnetische doolhof voertuigen.

Houten motoriek speelgoed voor de ontwikkeling van je kind

Je ziet het: bij Hape vind je genoeg spellen en speelgoed waarmee jouw kindje allerlei vaardigheden ontwikkelt, zoals inzicht, concentratievermogen en motoriek. Het grote assortiment zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is! Bekijk nu de producten en kies het juiste motoriek speelgoed voor jouw kleintje. Veel speelplezier!