Houten poppenhuis speelgoed: creëer je eigen droomhuis

Houten poppenhuis speelgoed is van alle tijden. Hebben wij niet allemaal nog een poppenhuis van vroeger op zolder staan? Al het poppenhuis speelgoed van Hape is gemaakt van hoogwaardig hout, zodat ook het huis van jouw kindje nog generaties lang in de familie blijft. Misschien spelen jouw kleinkinderen straks wel met het houten poppenhuis van jouw kindje! Vul het huis aan met de mooiste meubels, poppetjes en accessoires en breng het tot leven. De fantasie van je kindje doet de rest!

De mooiste poppenhuizen

Een mooi houten poppenhuis is de droom van ieder kind. Hape heeft vele huizen in de verkoop, zodat er gegarandeerd een huis bijzit dat bij jouw kind in de smaak valt. Bekijk bijvoorbeeld dit prachtige gemeubileerde poppenhuis. Is het winter, lente, zomer of herfst? Welk seizoen het ook is, dit huis pas je gemakkelijk aan alle jaargetijden aan door de dakplaten om te draaien. Deze bestseller bevat zes kamers verdeeld over verschillende verdiepingen én een mooi balkon. Je kindje richt de kamers volledig naar eigen wens in met de meegeleverde meubels. Of geef je je kindje liever een ongemeubileerd poppenhuis? Ook dat kan! Kies zelf leuke meubels en accessoires uit onze collectie om het huis mee in te richten.

Het doe-het-zelf poppenhuis

Is jouw kindje een echte doe-het-zelver? Dan valt dit doe-het-zelf poppenhuis vast en zeker in de smaak! Laat je eigen kleine binnenhuisarchitect dit unieke huis inrichten. De magnetische houten meubeltjes en wandaccessoires kunnen overal in het huis worden geplaatst. Bovendien kun je de schilderijtjes zelf vullen met foto’s en gemakkelijk aan de wand hangen door de magnetische achterkant.

De vrolijke villa

Ben je op zoek naar een lekker knus huisje voor je kindje? De vrolijke villa is precies wat je zoekt! Het huis heeft twee verdiepingen en is volledig gemeubileerd. De poppenfamilie van je kleintje kan gelijk intrekken. Speel mee met je kindje en bedenk samen de grappigste verhalen. De poppenfamilie maakt vast en zeker een hoop leuke, nieuwe avonturen mee in hun nieuwe huis!

Family mansion

De family mansion is de droom van iedere poppenfamilie. Het huis bestaat uit drie verdiepingen met twee balkon, een dakterras en een garage. Het heeft zes kamers en bevat alle meubels die je kindje nodig heeft om het huis helemaal in te richten. De family mansion heeft zelfs een eigen tuin en zwembad! Welke gelukkige poppenfamilie mag in dit herenhuis wonen?

Geometrisch huis

Dit unieke, geometrische huis ben je nooit zat! Je kunt de verschillende kamers steeds opnieuw een andere plek geven en de gekste vormen maken. Bouw je eigen huis en richt het in met de meegeleverde meubeltjes. Het gezinnetje staat al klaar om in te trekken!

Houten poppenhuis speelgoed: meubels

Maak het droomhuis van je kindje compleet met de houten meubels van Hape! De vele verschillende houten meubels geven jouw kleintje alle keus om zijn of haar ideale huis in te richten. Zelfs aan meubels voor de huisdieren is gedacht!

keuken, de slaapkamer, de kinderkamer en de woonkamer. Wij hebben zelfs verschillende fitnessapparaten om de poppenfamilie in vorm te houden! Het enige wat nog ontbreekt is een mooie rode gezinsauto op de oprit. Geef jouw kindje de mooiste meubels cadeau en kijk toe hoe je kindje zijn of haar droomhuis creëert!

Speelgoed poppetjes

Is het houten poppenhuis helemaal af? Heeft je kindje het ingericht met de leukste meubeltjes? Dan is het tijd voor de poppenfamilie om in het huis te wonen! Gelukkig heeft Hape een groot aanbod aan poppen. Kies voor een hele poppenfamilie of stel je eigen familie samen met losse poppetjes. Vraag je kindje om de poppen een naam te geven en vervolgens de kamers in te delen. Vergeet niet om ook de huisdieren een slaapplek te geven in het huis! De kat, hond en het konijn hebben allemaal een eigen slaapplaats, voerbakje en eten. We wensen de poppenfamilie van je kindje veel woonplezier in hun nieuwe huis!

Droomt jouw kindje ook van een prachtig poppenhuis, helemaal voor hem of haar alleen? De mooiste poppenhuizen, poppetjes en poppenaccessoires vind je bij Hape. Bekijk onze collectie en kies het huis dat het beste bij jouw kindje past. Richt het huis in met leuke poppenmeubeltjes en accessoires en kies welke poppenfamilie in het huis mag wonen. Klaar? Spelen maar!