Maak de lekkerste creaties met je eigen speelkeuken

Hape heeft alles in huis voor de echte keukenprins(es)jes onder ons. Het kookplezier begint natuurlijk in een mooie speelkeuken. Wij hebben allerlei soorten speelkeukens, van grote complete speelkeukens tot een kleine keuken- en grillset. Voor ieder wat wils! De keuken maak je natuurlijk pas echt compleet met onze keukenaccessoires, zoals een koffiezetapparaat, een tosti-ijzer of een schort. Het enige wat dan nog ontbreekt is natuurlijk het eten! Om van die overheerlijke creaties te maken, heb je wel verse ingrediënten nodig. Gelukkig hebben wij daar bij Hape ook over nagedacht. Wat dacht je van een groene salade, vers fruit of misschien wel een pizza!

Kinderkeukens

Speelkeukens zijn altijd geliefd bij kinderen. Wie vindt het nou niet leuk om zelf eigen creaties te maken? Met hun rijke fantasie zetten ze de meest bijzondere gerechten op tafel. Om die overheerlijke gerechten te maken, heb je natuurlijk wel een keuken nodig. Voor de echte driegangenmaaltijden biedt de all-in-1 kitchen uitkomst. Deze keuken heeft alles wat je hartje begeert, van een vaatwasser, oven en koelkast tot een regelbare afzuigkap-lamp en het meest professionele kookgerei! De keuken heeft zelfs een krijtbord waar je de boodschappen op kunt zetten of gewoon lekker op kunt tekenen. Deze keuken is, net als onze andere keukens, gemaakt van stevige en kindveilige houten materialen.

Heb je meer behoefte aan een klein kooksetjes voor de kleinere, snelle maaltijden? Dan valt de keuken- en grillset vast goed in de smaak. Deze kookset bevat metalen accessoires, klikkende en draaibare knoppen en een afstelbare klok om de speelkeuken nog realistischer te maken. Weet jij al wat jullie gaan maken? Doe de ingrediënten in de pan en beginnen maar! Til af en toe de metalen deksel op tijdens het koken om de heerlijke geuren van het eten te ruiken. Regel de hitte met de draaibare knoppen en roer af en toe in de pan, zodat het eten niet aanbrandt. Wat staat er vandaag op het menu?

Kinder keukenaccessoires

Eten maken in een incomplete keuken gaat natuurlijk niet. Maak je keuken af met de kinder keukenaccessoires van Hape! Vul de keuken aan met een goede pannenset, een mixer en een wafelijzer. Ben je moe van al dat koken? Dan is het tijd voor thee! Neem even pauze en maak gezellig een praatje met een (echte of pluche) vriend of vriendin met onze theeset. Nodig al je poppen, knuffels en andere vriendjes en vriendinnetjes uit. Er is genoeg voor iedereen!

Een echte kok heeft natuurlijk wel goed gereedschap nodig. Geef jouw toekomstige chef deze mooie kookset cadeau en kijk toe hoe hij of zij de meest speciale gerechten bereidt! Vraag je kindje ondertussen waar hij of zij mee bezig is en ga mee in zijn of haar fantasie. Is het eten klaar? Schep het dan op één van de borden uit de kook en serveerset en geniet samen van de smaaksensatie van het eten! Heb je geen zin om af te wassen? Dat snappen wij maar al te goed. Daarom is onze complete all-in-1 kitchen uitgerust met een vaatwasser!

Speelgoed eten

Er is er één jarig hoera, hoera! Is jouw broertje, zusje, vader, moeder, opa of oma jarig? Of word jijzelf misschien een jaartje ouder? Tijd voor taart! Vier je verjaardag met een overheerlijke . Deze gelegenheid is ideaal om gelijk de rekenvaardigheden van je kleine keukenprins(es) te oefenen! Maak de kookervaring van je kindje nog completer door speelgoed eten toe te voegen! Zo heeft je kleintje echt iets om door de pan heen te roeren of in de oven te zetten. Met de cooking essentials zit je altijd goed. Heb je niet zoveel zin om te koken? Kies dan voor een kant-en-klare pizza. Dan hoef je hem alleen nog maar op te warmen in de oven! We hebben natuurlijk ook aan de sushi-liefhebbers gedacht met onze selectie verse sushi.

Wil jij jouw kindje een mooi cadeau schenken? Met de speelkeukens, accessoires én het speeleten van Hape geef je je kindje urenlang kookplezier cadeau. Bovendien geef je hem of haar de gelegenheid om helemaal op te gaan in zijn of haar fantasiewereld. Wij zijn erg benieuwd wat jouw keukenprins(es) vanavond op tafel zet!