Ons rollenspel speelgoed brengt de mooiste fantasieën tot leven!

Kinderen lopen over van fantasie, dat is geen geheim. Met het rollenspel speelgoed van Hape komt de fantasie van je zoontje of dochtertje pas echt tot leven! Van een gereedschapskist en een poppenkast tot een wel heel bijzonder poppenhuis: ons speelgoed daagt je kindje uit om zijn of haar fantasie te uiten. Bovendien prikkelt nieuw speelgoed de nieuwsgierigheid van je kindje en geeft het hem of haar veel nieuwe speelideeën. Stimuleer de creativiteit en fantasie van je kleintje met het rollenspel speelgoed van Hape!

Een professionele kinderwerkbank

Hape heeft voor jouw kleine bouwer de perfecte werkbank! Deze veelzijdige werkbank is alles wat je kindje nodig heeft om de mooiste creaties te bouwen. Wat gaat jouw kindje als eerste bouwen? Vertel hoe de gereedschappen heten en leg uit wat je ermee kunt. Vraag je kindje wat hij of zij wilt bouwen en ga samen aan de slag. Wij zijn heel benieuwd welke mooie creaties jullie maken! Zijn er ook buitenshuis klusjes om te klaren? Met de gereedschapskist is het gereedschap altijd binnen handbereik! Moeren, bouten en nog veel meer: deze kist bevat alles wat je kleine bouwer nodig heeft. Je kunt zelfs ook gereedschappen aan de kist bevestigen.

Heeft je kleintje toch meer onderdelen nodig? Met de 62 onderdelen van onze constructieset groot weet hij of zij vast wel raad! Vraag je kindje om na het bouwen de spullen weer netjes in de gereedschapskist op te bergen. Opgeruimd staat netjes! De werkbank, gereedschapskist en constructieset zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wij wensen je kindje veel bouwplezier! Of nodig de vriendjes en vriendinnetjes van je zoontje of dochtertje uit en bouw samen de mooiste creaties.

De meest bijzondere poppenhuizen

Het rollenspel speelgoed van Hape heeft wel heel bijzondere poppenhuizen in de collectie. Waarom zou je dan ook in een huis intrekken als je ook in een raket kunt wonen? Dat is precies de gedachte achter het raket poppenhuis. De twintigdelige houten raket heeft maar liefst vier etages. Bekijk de verschillende kamers en ontdek meer over de werking van de raket en de behoeften van de bemanning. Maar dat is niet alles! De raket komt met een afneembare planeetlander om een bemanningslid naar het oppervlak te brengen. Ga op ruimtereis met de hele poppenfamilie en vlieg naar een andere, buitenaardse wereld!

Altijd al in een kasteel willen wonen? Met dit prachtige viking kasteel wordt deze droom werkelijkheid! Het kasteel wordt niet alleen bewoond door een viking, maar ook door een draak. Kunnen deze twee wel met elkaar opschieten? Plaats de viking op de rug van de draak en neem hem mee op een wilde vlucht door de lucht! Dit indrukwekkende poppenhuis is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Welke avonturen maakt jouw kindje mee met de viking en de draak? Vraag je zoontje of dochtertje of één van zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes ook mee mag spelen met het viking kasteel. Samen spelen is nu eenmaal leuker dan alleen. Laat ze zich onderdompelen in een wereld vol prachtige kastelen, stoere vikingen en vuurspuwende draken!

Traditioneel rollenspel speelgoed

Sommig speelgoed blijft generaties lang geliefd: hebben we niet allemaal vroeger een dokterskoffer gehad? Geef jouw kindje ook een goed uitgeruste dokterskoffer cadeau, zodat je kindje zijn of haar geliefde knuffels gezond kan houden. Speel mee met je kindje en leg uit waar alle instrumenten voor dienen. Door je kindje met een doktersset te laten spelen, maak je de bezoeken aan een echte dokter minder spannend voor je kindje. Heeft jouw kindje al een mooie make-up set? Met deze roze make-up set kan je kindje al zijn of haar knuffels nóg mooier maken! Misschien krijg jij zelf wel een heuse make-over van je zoon of dochter! Laat je kleintje alle accessoires gebruiken die in de koffer zitten en geniet van de rijke fantasie van je kindje.

Is jouw kindje toe aan nieuw speelgoed? Bevorder de fantasie van je kleintje met het rollenspel speelgoed van Hape! Onze poppenhuizen, werkbanken, poppenkasten en ander speelgoed geven niet alleen een impuls aan de fantasie, maar ook aan de creativiteit van je kind. Daag je kindje uit met één van de vele producten van Hape en kijk toe hoe hij of zij helemaal opgaat in zijn of haar eigen fantasie!