Hape junior inventor

Laat je kleine uitvinder de leukste en spannendste experimenten uitvoeren met het speelgoed van Hape junior inventor! Kies bijvoorbeeld voor de wetenschappelijke gereedschapskist en zet hem samen met je kindje in elkaar. Deze compacte gereedschapskist bevat alles wat kinderen van 4 jaar en ouder nodig hebben om meer dan zes spannende experimenten uit te voeren. Of leer je kindje alles over wetenschap en uitvinden met deze wetenschappelijke experimenten set. Je kunt wel meer dan drie spannende experimenten uitvoeren met deze set! Het speelgoed van Hape junior inventor is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Hape junior inventor: uitvinderswerkbank

Ontdek samen met je kindje meer over wetenschap met deze gave uitvinderswerkbank! Deze werkbank laat je de belangrijkste principes van de wetenschap zien met meer dan vijftien experimenten! Zet de werkbank eerst in elkaar met de meegeleverde gids en gebruik het gereedschap en de onderdelen om alle vijftien experimenten uit te voeren. Leer al spelend meer over wetenschappelijke principes als stuwkracht, potentiële energie en het behoud van energie. Of laat je fantasie de vrije loop en voer nieuwe experimenten uit!

Wetenschappelijke werkbank

Word een echte wetenschapper met deze stoere wetenschappelijke werkbank! Je kunt wel meer dan tien verschillende experimenten uitvoeren met deze werkbank. Terwijl de kinderen de experimenten afronden, maken ze een leuke machine die hen leert over de wetenschap. Dankzij de kindvriendelijke onderdelen, eenvoudige montage en duidelijke instructies is deze werkbank ideaal voor jonge kinderen vanaf 4 jaar. Deze werkbank bevat alles om de experimenten uit te voeren. Zet de werkbank in elkaar en uitvinden maar!

Product is toegevoegd