Leveringsvoorwaarden

Bezorging

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

We leveren alle producten direct uit voorraad. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag, ook op zaterdag. Bestel je tussen vrijdag 15:00 uur en maandag 15:00 uur dan ontvang je jouw bestelling op dinsdag.

Afhalen in onze winkel

Je kunt je bestelling altijd in onze winkel in Ammerzoden afhalen.

Uitverkocht

Wij houden onze voorraad indicatie zo actueel mogelijk. Desondanks kan het voorkomen dat een artikel uitverkocht blijkt te zijn.

Wanneer dit bij jouw bestelling het geval is nemen wij direct contact met je op. Indien gewenst dragen wij een alternatief voor je aan. Wij streven hierbij na jouw bestelling geen onnodige vertraging op te laten lopen.

Verzendkosten

Gratis verzending

We versturen iedere bestelling binnen Nederland helemaal gratis! Naar België versturen we gratis vanaf € 34,99, daaronder zijn de verzendkosten € 3,99.

Betalen

Je kunt je bestelling bij Hapespeelgoed.nl op verschillende manieren betalen. Hieronder staat een overzicht.

iDEAL

Reken je bestelling veilig en snel af met iDEAL in de vertrouwde omgeving van je eigen bank.

AfterPay - Veilig achteraf betalen

AfterPay voert voor Hapespeelgoed.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij AfterPay betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,-.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Aan deze betaalmethode zijn kosten verbonden. Het gaat hierbij om € 0,95 per bestelling.

Bancontact/ MIsterCash

Reken je bestelling veilig en snel af met Bancontact/ MisterCash in je eigen vertrouwde omgeving.

Mastercard of VISA

Reken je bestelling veilig en snel af met je creditcard van MasterCard of VISA.

Aan deze betaalmethode zijn kosten verbonden. Het gaat hierbij om een betaaltoeslag van 2% op je bestelling.

Overboeking

Maak aan de hand van je e-mail bestelbevestiging het totaalbedrag van je bestelling aan ons over. Vermeld bij het overmaken het ordernummer. Het ordernummer en onderstaande bankgegevens vindt je in je bestelbevestiging.

Bank: Rabobank
IBAN: NL78 RABO 0311 5389 83
BIC code: RABONL2U

Wij bezorgen je bestelling een dag nadat het totaalbedrag op onze rekening staat bijgeschreven.

Contant of pin bij afhalen

Haal je bestelling op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bij ons in de winkel af op onderstaande adres.

Hapespeelgoed.nl
Industrieweg 15
5324 JX Ammerzoden
Nederland

Garantie

Wettelijke garantie

Op alle onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Heb je een product ontvangen waarbij dit niet het geval is? Neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Herroepingsrecht

Wij informeren je zo gedetailleerd mogelijk over onze producten. Ben je desondanks ontevreden over een product en wil je het retourneren dan dien je ons, binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling, van je beslissing op de hoogte te brengen. Je bent ons geen reden van je besluit verschuldigd. Wel zouden wij graag de reden willen weten zodat je ons in staat stelt onze dienstverlening te verbeteren. Zodra je ons hebt ingelicht heb je 14 dagen de tijd om je bestelling aan ons te retourneren. Voorwaarden voor retourneren zijn dat een product ongebruikt is, onbeschadigd is en indien mogelijk nog in de originele verpakking zit. Zorg ervoor dat je een product, inclusief de doos, goed verpakt zodat het door het retour sturen niet beschadigt. Wanneer vaststaat dat een retour gestuurd product door niet goed verpakken beschadigd is storten we het bedrag niet terug op je rekening. De kosten voor een retournering van een product nemen we voor onze rekening. Wil je een product retour sturen neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. De kosten van producten die zonder overleg worden geretourneerd, worden niet voor onze rekening genomen.

Prijzen

Inclusief BTW

Alle prijzen in onze webshop zijn in Euro en inclusief BTW. De prijzen zijn zonder eventuele verzendkosten.

Per stuk

Je kunt alle producten per stuk bestellen op onze website.

Geen minimum bestelbedrag

Er is geen minimum bedrag waar je voor moet bestellen.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze uitgebreide algemene voorwaarden pagina.


Heb je een vraag voor ons?

Kijk bij veelgestelde vragen voor een antwoord. Staat je vraag er niet tussen?
Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder!