Marjo Speelgoed logo

Over Hapespeelgoed.nl

Marjo Speelgoed

Hapespeelgoed.nl is een webshop van Marjo Speelgoed B.V.. Marjo Speelgoed is een familiebedrijf en al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in educatief speelgoed voor kinderen, kado speelgoed en knutsel artikelen. Neem gerust een kijkje in de webshop van Marjo Speelgoed en laat je verrassen door de vriendelijke prijs. Hape logo

> Ga naar de webshop van Marjo Speelgoed.

Hape

Hapespeelgoed.nl staat volledig achter de missie en filosofie van het merk Hape en de waarden die Hape kenmerken als bedrijf. Lees verder en kom meer te weten over Hape's missie, filosofie, profiel en geschiedenis. Hape hecht veel waarde aan het nemen van duurzame en sociale verantwoordelijkheid in onze snel veranderende wereld, een wereld die onze kinderen toebehoort. Op de bijbehorende pagina's lees je meer over de duurzame en sociale betrokkenheid van Hape wereldwijd.

> Lees meer over Hape's duurzame verantwoordelijkheid.

> Lees meer over Hape's sociale verantwoordelijkheid.

Missie & Filosofie

Missie & Filosofie

Missie

Hape gelooft dat de toekomst begint bij en toebehoort aan onze kinderen. Het is onze plicht hen oneindige mogelijkheden te bieden en geen onmogelijke problemen. Het speelgoed van Hape is gemaakt om te inspireren tot spelen, leren en het ontdekken van de wereld waarin we leven. Door verantwoordlijk ondernemerschap hopen we een betere wereld achter te laten.

Filosofie

Hape speelgoed is ontworpen voor kinderen. Ieder product is ontwikkeld om de ontwikkelingsvaardigheden van een kind te verbeteren. Taal noch cultuur of geslacht belemmert intuïtieve speelpatronen. Wat kinderen ervaren als spelen, herkennen ouders en opvoeders als een educatieve basis van sociale, sensorische, lichamelijke en emotionele vaardigheden. Het gebruik van natuurlijke materialen, verf op waterbasis en strikte kwaliteit en veiligheid standaarden maken van ieder stuk Hape speelgoed een investering waar kinderen van houden en die ouders vertrouwen.

Missie & Filosofie

Hape profiel

Hape is een van 's werelds grootste producenten van speelgoed uit duurzame materialen. Hape speelgoed is zowel creatief ontworpen als milieuvriendelijk. Cultuur noch taal of geslacht beperkt het intuïtieve proces van spelen. Alle producten van Hape komen overeen met, en overtreffen vaak, de striktste internationale standaarden voor veiligheid en kwaliteit. Achter de innovatieve ontwerpen en onovertroffen kwaliteit staat het krachtige ethos van Hape.

Vanaf het begin van het ontwerp proces, via productie en levering, tot aan het uitpakken van de verpakking. Hape speelgoed is altijd een samenwerking tussen wereldwijd denken en duurzame verantwoordelijkheid.

Naast het gebruik van bepaalde materialen en methodes zoekt Hape de juiste mensen om zich heen die een nieuwe kijk op het proces brengen. Een samenwerking van internationale en lokale medewerkers heeft een bedrijfscultuur gecreëerd met begrip en respect voor de wereld waarin we leven. Duurzaamheid, educatie, innovatie en plezier, Hape vertegenwoordigt de nieuwe generatie speelgoed.

Geschiedenis

Peter Handstein

Hape geschiedenis

Het verhaal van Hape begint met Peter Handstein. Peter groeide op in een landelijk gelegen stadje in centraal Duitsland, waar hij opgroeide met een diepgeworteld respect voor familie, eerlijkheid, compassie en een liefde voor de natuur. Hape is een reflectie van deze waarden. Peter begon zijn carrière als verkoper van educatief speelgoed voor Duitse kindergartens. Honderden bezoeken aan scholen en gesprekken met honderden leraren en opleiders gaven hem inzicht in de kracht van spelen. In 1986 werd Hape Kindergarten Supply opgericht.

Internationale groei

Om ook buiten Duitsland erkenning te krijgen was internationale groei nodig. Met visie en doorzettingsvermogen begon Peter aan de volgende fase van Hape's groei, het bedrijf werd land voor land uitgebreid. In 1995 werd een innovatieve fabriek waarin duurzaamheid, technologie en efficiency word omarmd gebouwd in Ningbo, China.

Ontdekking van bamboe

Geïntrigeerd door de bamboe planten die zijn nieuwe thuis omringen, moedigt Peter zijn ontwerpers aan om met dit uitzonderlijk duurzame materiaal te experimenteren. Dit leidde tot een samenwerking met UNESCO en de eerste complete lijn bamboe speelgoed in 2005. De bamboe collectie heeft nu een prominente plaats in het Hape assortiment.

Heden

Vandaag de dag is Hape een multinationaal bedrijf dat zijn producten in meer dan 50 landen verkoopt. Peter's idealen gaan veel verder dan het creëren van veilige, innovatieve producten. een levenslange inzet voor leren en educatie heeft geleid tot het bouwen van lokale scholen voor complete gemeenschappen. Sociale verantwoordelijkheid, educatie, duurzaamheid en innovatie zijn allen onderdeel van Peter's nalatenschap en reflecteren in alles de bedrijfsvoering van Hape in het verleden, heden en de toekomst.

Hape bedrijfsfeiten

Quick facts

* Oprichter: Peter Handstein
* Herkomst: Duitsland
* Oprichtingsjaar: 1986

* Fabrieksoppervlak: 67.000m2
* Medewerkers: 1.000+
* Quality Control medewerkers: 50+

Certificering

  • ICTI Certificate 2011
  • CCIB Certificate
  • ISO 14001
  • ISO 9001-2008v

Heb je een vraag voor ons?

Kijk bij veelgestelde vragen voor een antwoord. Staat je vraag er niet tussen?
Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder!