Locomotief met app bedienbaar

29,00 Voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
Altijd gratis verzending in
Gratis binnen 30 dagen retourneren
Klanten geven HapeSpeelgoed.nl een 9,6/10

Locomotief met app bedienbaar

Deze elektrische speelgoedtrein kan bestuurd worden met een smartphone of een tablet. De gratis app die beschikbaar is maakt het mogelijk voor jou en je kleine machinist om samen de trein vooruit en achteruit te laten rijden of te laten stoppen. Met de gratis app die werkt via Bluetooth kan ook de snelheid worden aangepast en kunnen er 5 coole geluiden worden afgespeeld. Kan ook handmatig worden bediend met de knoppen op de trein.

Elektrische speelgoedtrein speeltips

Hieronder speeltips voor het spelen met deze elektrische speelgoedtrein.
1. Gebruik de bijgevoegde instructies om de gratis controle-app te downloaden op je mobiele telefoon of tablet. Schakel de Bluetooth-functie in op je apparaat en synchroniseer de app met de locomotief.
2. Plaats de locomotief op de grond of op een houten treinbaan en gebruik de app om hem te besturen. Rij vooruit, achteruit of doe de trein stoppen, regel de snelheid en speel de vijf geluiden af.
3. Om de locomotief zonder app te gebruiken, druk je op de knoppen bovenaan om vooruit en achteruit te rijden en om de trein te doen stoppen. Laad de locomotief indien nodig op met de meegeleverde USB-laadkabel.

Locomotief met app bedienbaar kenmerken

Deze elektrische speelgoedtrein is afstand bedienbaar met een app. De accu van de trein kan opgeladen worden via een usb-lader. De trein is compatibel met treinsets van Hape en met andere grote houten spoorwegsystemen.

Eigenschappen van Locomotief met app bedienbaar

Productnummer:
E3726
Merk:
Hape
Materiaal:
Kunststof, Metaal
Kleur:
Blauw
Gewicht:
0.13 kg
Afmeting product:
11,8 x 3,8 x 5 cm
Afmeting verpakking:
30 x 5 x 15 cm
Inhoud:
2 onderdelen
Geschikt voor:
Jongens en meisjes
Geschikt vanaf:
3 jaar
Free shipping:
No

Andere producten

18m+
€ 18,00
Treinbaan kralendoolhof

Product is toegevoegd