Zet de eerste stapjes met het loopspeelgoed van Hape!

Geplaatst op woensdag 13 november 2019

Het loopspeelgoed van Hape is speciaal ontwikkeld om je kindje te helpen bij het zetten van de eerste stapjes. Je kind leren lopen is een grote stap, maar met het speelgoed van Hape zijn deze eerste stappen zo gezet! Houten loopspeelgoed vind je bij ons in verschillende soorten en maten. Elk product is van hoge kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig hout en natuurlijk 100% kindvriendelijk. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld metalen loopfietsen, stoere loopwagens, die zijn geïnspireerd op raceauto’s, en schattige duwstokken met dierenthema. Nog eventjes en dan is je kleine meisje of jongen sneller dan jij!

Loopspeelgoed met een vleugje magie

Het duwspeelgoed van Hape is magisch! Zo komen de dieren op de duwstokken tot leven, wanneer je kindje lichtjes tegen de stokken aanduwt of hieraan trekt. De vlinders van de duwstok dansende vlinders fladderen in het rond bij het rollen van de wielen en de vogel van de vogel duwstok tsjirpt bij iedere beweging. De dierenvriendjes ondersteunen je kindje optimaal bij het zetten van de eerste stapjes!

Houten loopvoertuigen voor kleine bestuurders

Niet op zoek naar duwspeelgoed, maar naar een echt loopvoertuig? Zoek dan niet verder. Met de houten loopvoertuigen van Hape voelt je kindje zich als een echte wegbestuurder! Kies uit één van de houten loopwagens, loopfietsen of loopsteppen. Je vindt deze in allerlei verschillende kleuren en modellen. De voertuigen zijn speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf 12 maanden.

Loopwagens

De bolderwagen duwkar is een houten loopwagen, waar je kindje ongetwijfeld veel plezier aan beleeft! Deze is namelijk ook geschikt voor het vervoeren van passagiers en speelgoed, net als de loopwagen Kever. De houten Kever loopauto is geïnspireerd op de enige echte klassieke Volkswagen Kever. Dit design geeft het speelgoed een vintage look. De wagen biedt genoeg ruimte, zodat je kleintje al zijn of haar favoriete knuffels en speelgoed kan vervoeren naar een andere kamer. De houten loopauto is bovendien volledig gemaakt van niet-giftige materialen en van stevig hout van de hoogste kwaliteit. Ben je zelf meer fan van een klassiek Volkswagenbusje? Verras je kindje dan met de loopwagen klassiek busje! Dit is eenzelfde loopauto, maar heeft een ander design.

Ook de loopwagen met activity vormt een stabiele basis voor de eerste stapjes van je kindje. De loopwagen heeft een uniek uiterlijk en bevat beweegbare knoppen, versnellingen en gekleurde ballen. Het is een echte attractie op wielen! De loopwagen met blokken heeft een net zo origineel design. De wagen bevat 20 blokken met verschillende vormen. Zo kan je kindje tussen het lopen door lekker puzzelen!

Loopfietsen

Met de avontuurlijke loopfiets kan je dreumes of peuter op avontuur in het huis, door de tuin of door het park. De loopfiets is voorzien van zachte banden, waardoor hij weinig lawaai maakt en geen beschadigingen aanbrengt op de vloer. En ook de wielen van de houten loopfiets zijn zo ontworpen dat zij geen strepen of krassen achterlaten op de vloer. Hier hoef je je als ouder dus geen zorgen over te maken! Je kindje kan zich onbezorgd door het huis heen bewegen.

Loopsteppen

Zijn de eerste stapjes al gezet en is je peuter opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de straatsurfer duwstep wat je kindje zoekt. De innovatieve houten step heeft een sterke en flexibele constructie en brede wielen die grip en stabiliteit bieden. Het evenwicht en de snelheid van je peuter worden hier op de proef gesteld. Het besturen van de step is namelijk een echte uitdaging!

Houten trekfiguren voor de allerkleinsten

De houten trekfiguren zijn geschikt voor de allerkleinsten. Met de trekdieren ontdekt je baby het dierenrijk. Kies voor het schattige olifant trekdier of het knaloranje giraf trekfiguur en tover binnen een mum van tijd een glimlach op het gezicht van je kleintje. Op zoek naar een wat uitgebreider model? Het trekdier slak met vormenstoof is een echte bestseller. De veelzijdige slak draagt houten blokken in zijn slakkenhuis, wat bij beweging een grappig geluid veroorzaakt. Je baby is hier urenlang zoet mee.

Bestel nu loopspeelgoed bij Hape en bereid je voor op de eerste stapjes van je kindje! Het houten speelgoed van Hape ondersteunt je baby of peuter in de algemene ontwikkeling en leert hem of haar verschillende vaardigheden te ontwikkelen. Kinderen leren immers het best, wanneer ze plezier hebben!

© Developed by CommerceLab