Puzzel Noah's ark

€ 49,99 (incl. BTW)
Werkdagen voor 15:00 uur besteld is morgen in huis, ook op zaterdag!

Beschikbaarheid Op voorraad

Werkdagen voor 15:00 uur besteld is morgen in huis, ook op zaterdag!

Puzzel Noah's ark

Ontdek welke dieren er zich op de Ark van Noa bevinden in deze mooi geïllustreerde en kleurrijke houten puzzel. Unieke vormen en groottes zorgen voor meer uitdaging en spanning tijdens het in elkaar zetten van deze creatieve puzzel.

Speeltips

Denk jij dat de dieren het leuk vinden om aan boord van deze ark te zijn? Kan jij de stukken twee per twee plaatsen, net zoals in het verhaal?

Kenmerken

De Ark puzzel van George Luck bestaat uit 61 in elkaar grijpende stukken. De Ark puzzel is bestemd voor kinderen vanaf acht jaar oud. De bekroonde puzzels van George Luck zijn een uitstekende activiteit voor het ontwikkelen van coördinatie, fijne motoriek, probleemoplossende vaardigheden, ruimtelijk inzicht en het bereiken van streefdoelen. George Luck en zijn vrouw begonnen met het maken van puzzels in de jaren 70 en hun vakmanschap werd erkend met een London Design Centre Award. Tot op de dag van vandaag staat het assortiment garant voor zijn uitmuntendheid met gebruik van duurzame materialen en kindveilige verf op basis van water om elke puzzel zorgvuldig met de hand te vervaardigen.

Eigenschappen van Puzzel Noah's ark

Productnummer:
E6525
Merk:
Hape
Materiaal:
Hout
Kleur:
Bruin, Grijs, Oranje, Wit
Afmeting product:
49,4 x 30,4 x 1,2 cm
Afmeting verpakking:
56 x 2 x 37 cm
Inhoud:
62 onderdelen
Geschikt voor:
Jongens en meisjes
Geschikt vanaf:
8 jaar

Andere producten

24m+
€ 7,99
Regenboogpuzzel konijn

Product is toegevoegd