Retourneren

Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen heb je 30 dagen bedenktijd. Binnen die tijd dien je ons op de hoogte te brengen van je besluit iets te retourneren. Nadat je jouw retour bij ons hebt gemeld heb je 14 dagen de tijd om het product(en) daadwerkelijk aan ons te retourneren. Binnen dezelfde 14 dagen storten wij het bedrag terug op jouw rekening middels hetzelfde betaalmiddel als waarmee je jouw bestelling betaald hebt.

Voorwaarden

Voorwaarden voor retourneren zijn dat een product onbeschadigd, ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking aan ons retour wordt gezonden. Zorg dat je het product(en) goed verpakt verstuurt, zodat een product niet door het retour sturen alsnog kan beschadigen. Wanneer vaststaat dat een retour gestuurd product door het niet goed verpakken ervan beschadigd is geraakt kan het betreffende bedrag, geheel of gedeeltelijk, niet worden uitgekeerd. Wanneer producten retour worden gestuurd zonder dit eerst aan ons te melden kunnen we het betreffende bedrag ook niet uitkeren.

Terugbetalen van het bedrag

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Je mag alle producten retourneren, ook als deze in de aanbieding zijn.

Kosten

Wij nemen de kosten van retourneren voor onze rekening.


Heb je een vraag voor ons?

Kijk bij veelgestelde vragen voor een antwoord. Staat je vraag er niet tussen?
Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder!