Zandschepjes

Zand scheppen gaat het best met een zandschep! Bij Hape vind je zandschepjes in overvloed. En niet zomaar schepjes: échte Hape schepjes. In ons assortiment vind je ze in allerlei soorten en maten. Een kinderschep, een grutterschep, een handgraver en een hark: je vindt het allemaal. Neem snel een kijkje en verras je kindje met één van de fijne zandschepjes!

18m+ Uitverkocht
€ 17,00
5-in-1 strandset
12m+
€ 10,00
Baby emmer en schep
18m+
€ 11,00
Babyhark | 4 stuks
18m+
€ 10,00
Graafklauw | Rood
18m+
€ 10,00
Grote kinderschep | Rood
18m+
€ 9,00
Handgraver | Rood
18m+
€ 9,00
Kinderschep | Rood
24m+
-8%
12,00 € 11,00
Zandboor | Geel

Zandschepjes: kinderschep

Een grote blauwe kinderschep is onmisbaar tijdens het spelen in het zand. Met de schep graaft je kindje diep in het zand en wordt het verplaatsen van grote hoeveelheden zand een eitje. Hoe diep zal de kuil worden? Houdt je kindje niet van de kleur blauw? Geen probleem. Ook hebben wij een grote rode kinderschep in de aanbieding! Met deze scheppen wordt graven easy-peasy.

Op zoek naar een handige schep van een wat kleiner formaat? Dan is de groene kinderschep de schep die je zoekt. Deze schep is perfect voor de bouwers met kleine handjes.

Met de graafklauw graaft je kleintje gigantische putten! De ‘klauw’ heeft een stevig handvat en biedt knokkelbescherming om veilig te kunnen graven. Ook de handgraver is perfect voor het graven van diepe putten.

Multifunctioneel zandspeelgoed

Speelgoed waarmee je kindje op het strand én in het water kan spelen? De kinderschep- en gieter is het ideale speelgoed voor urenlang speelplezier op land en zee. Met het multifunctionele speelgoed verzamelt je kindje zand, maar ook water. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal. Benieuwd naar de andere zandschepjes? Bekijk snel het assortiment en plan vervolgens een lekker dagje strand!

Product is toegevoegd