Badspeelgoed

Beleef de grootste waterpret met het badspeelgoed van Hape! Een zwemuitje maak je nog leuker met een badfiguren set, een vrolijke emmerset of een 2-in-1 bad visset. Waar je ook voor kiest, je kleintje beleeft gegarandeerd een hoop lol met de leuke badspeeltjes van Hape. Straks wil je zoontje of dochtertje het water niet meer uit. Laat de pret maar beginnen!

24m+
€ 21,00
2-in-1 bad visset
18m+
€ 14,00
Schuimmaker walvis
12m+
€ 10,00
Strand en badbootjes
0m+ Uitverkocht
€ 29,00
Badspeeltje muzikale walvisfontein
0m+ Uitverkocht
€ 14,00
Badbootje met pull-back
0m+
€ 16,00
Badfiguren set
12m+
€ 21,00
Badkikker vormenstoof
12m+
€ 14,00
Washandset Teddy en Eend
12m+
€ 16,00
Vrolijke emmerset
12m+
€ 16,00
Pop-up Teddy badvriendje
12m+ Uitverkocht
€ 17,00
Teddy’s paraplustapel set
12m+
€ 19,00
Paraplu ballen vangset

Het leukste zwemvriendje

Samen zwemmen is altijd leuker dan in je eentje. Kies daarom voor deze lieve opwindbare teddybeer voor in bad! Wind Teddy op en kijk samen hoe hij in het rond zwemt. Teddy moedigt je kindje aan om het water op een leuke manier te ontdekken. Of kies voor pop-up Teddy badvriendje. Dit is het perfecte badvriendje voor je kleintje. Teddy gaat omhoog wanneer je hem vult met water en omlaag wanneer het water eruit stroomt.

Badspeelgoed 1 jaar

Hape heeft het leukste badspeelgoed voor kindjes vanaf 1 jaar. Maak het badritueel van je kindje nog leuker met de schuimmaker walvis. Vul de walvis met badschuim of vloeibare zeep en duw hem meerdere keren onder water om bellen te creëren. Dit vrolijke badspeelgoed maak de badtijd nog leuker! Ondertussen leert je kindje over zeezoogdieren en hun gewoontes. Met deze multi-sproeipomp is in bad gaan ook een feestje. Deze bijzondere pomp heeft vier ingebouwde spuitjes in verschillende vormen en patronen. Kies een spuitpatroon door aan de kop van de pomp te draaien en kijk hoe de waterpomp verschillende patronen spuit. Cool hè?

Product is toegevoegd