Stapelspeelgoed

Met het stapelspeelgoed van Hape maakt je kindje kennis met alle kleuren van de regenboog. Je kleintje leert spelenderwijs tellen, stapelen en sorteren. Daarnaast stimuleert het speelgoed de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek. Al het stapelspeelgoed is gemaakt van duurzaam hout van de allerhoogste kwaliteit. Daarom gaat het speelgoed extra lang mee. Neem snel een kijkje in het assortiment en ontdek!

24m+
-24%
21,00 € 16,00
Baby balanceer boot
12m+
€ 14,00
Baby stapelfiguur Jack
12m+
€ 14,00
Baby stapelfiguur Jill
12m+
€ 15,00
Balanceer stapelrups
24m+
-12%
16,00 € 14,00
De Kleine Prins blokpuzzel
3+
€ 21,00
Groente stapelspel
12m+
€ 49,00
Loopwagen met blokken
3+
€ 19,00
Rijgset blokken
24m+
-19%
16,00 € 13,00
Speelgoedvormen circus
24m+
€ 16,00
Speelgoedvormen in kleur
10m+
€ 18,00
Stapeltoren
18m+
€ 21,00
Vormen en kleuren puzzel

Stapelringen

Stapelringen die je kleintje leren over kleuren, getallen en geluiden? De stapelringen meneer kikker is hier perfect voor! De vrolijke kikker kan op diverse manieren worden samengesteld. De ringen hebben verschillende kleuren en texturen en hebben elk een unieke eigenschap. De transparante ring is zelfs een rammelaar!

Ook de stapelclown regenboog ringen kan je kindje op allerlei manieren in elkaar zetten. De clown is wel zestien centimeter hoog en wiegelt tijdens het spelen vrolijk heen en weer. Houdt je kindje meer van honden? Dan is de stapelfiguur blaffende Pepe het ideale speelgoed. De houten puppy stimuleert de ontwikkeling van motoriek, evenwichtsgevoel en kleurherkenning.

Stapelspeelgoed: stapelbare muziekset

Heb je een kleine muzikant in huis? Bekijk dan snel de stapelbare muziekset. De set bestaat uit vijf blokken die je kind op verschillende manieren op elkaar kan stapelen. De blokken bevatten elk een muziekinstrument, waarmee je kleintje de mooiste muziek componeert. De stapelbare muziekset is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout en metaal en stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.

Stapelspellen

Ook van de houten stapelspellen heeft je kindje urenlang plezier. Met het groente stapelspel maakt je kindje kennis met verschillende groenten, zoals de peper, de aubergine en de wortel. Stapel om de beurt de groenten op elkaar en bouw een zo hoog mogelijke toren. Wie laat de toren uiteindelijk omvallen? Ontdek snel het stapelspeelgoed van Hape!

Product is toegevoegd