Doolhof speelgoed

Doolhof speelgoed is onmisbaar in de speelgoedkist van je kindje. Het speelgoed is uitdagend én leerzaam. Je kindje leert denken in oplossingen en ontwikkelt inzicht. Of je nu op zoek bent naar een leuke kralenspiraal of een magnetisch doolhof, in ons assortiment vind je allerlei soorten doolhoven. Neem snel een kijkje!

12m+
-15%
34,00 € 29,00
Baby knikkerbaan
3+
€ 34,00
Dynamo dominostenen
24m+
€ 499,00
Grote speelkubus koraalrif
6m+
€ 14,00
Kralenspiraal
6m+ Uitverkocht
€ 19,00
Kralenspiraal met zuignappen
24m+
€ 23,00
Magnetisch doolhof Pepe
24m+
€ 14,00
Magnetisch doolhof trein
24m+ Uitverkocht
€ 14,00
Magnetisch doolhof vis
24m+
€ 24,00
Magnetisch draai doolhof

Houten kralenspiralen

De kralenspiralen zijn geschikt voor kindjes vanaf 24 maanden. Met de kralenspiraal of de kralenspiraal middelgroot beleeft je kindje urenlang speelplezier. Beweeg samen de houten kralen door het doolhof en leer je kleintje kleuren te herkennen. Is een simpele kralenspiraal te eenvoudig? De speelkubus met kralenspiraal is allesbehalve saai. De houten kubus bevat doolhoven, vormen, hendels en allerlei grappige wezens! Een nog uitgebreidere kubus is het grote speelkubus koraalrif. Hiermee beleeft je kindje zeeën van pret. Ook van de speelkubus met kralenspiraal heeft je kindje ongetwijfeld veel plezier.

Magnetische doolhoven

Niet alleen kralenspiralen, maar ook spannende, magnetische doolhoven vind je in ons assortiment. Je kindje wordt uitgedaagd om de knikkers naar het juiste gaatje te leiden met een magnetische toverstaf. Echte bestsellers zijn het magnetisch doolhof vis en het magnetisch doolhof trein. Lukt het je kindje de knikkers op de juiste plaats te krijgen? Wij zijn benieuwd! Al spelend ontwikkelt je kind zijn of haar motorische vaardigheden in een rap tempo. De magische doolhoven zijn gemaakt van duurzaam hout van de allerhoogste kwaliteit en zijn geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar.

Houten doolhof speelgoed

Op zoek naar doolhof speelgoed? Bij Hape ben je aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment vol houten speelgoed en maak jouw kindje blij met echt Hape doolhof speelgoed!

Product is toegevoegd