Houten rammelaar

Een houten rammelaar brengt vast en zeker een lach op het gezicht van je baby! Al het houten speelgoed van Hape is gemaakt van hoogwaardig hout. Je baby kan dus veilig zijn of haar eerste tandjes testen met een houten rammelaar van Hape. Kies bijvoorbeeld voor de dubbele driehoekige bijtring, de rolrammelaar of de tuimelaar clown Ralph. Bekijk de collectie en geef je kindje leuk en kwalitatief speelgoed cadeau.

0m+
€ 12,00
Baby ring rammelaar
0m+
€ 12,00
Baby bijtring
0m+
€ 12,00
Regenboog rammelaar
0m+
€ 14,00
Rammelaar set van rijst
0m+
€ 12,00
Rolrammelaar
0m+
€ 12,00
Belrammelaar
0m+
€ 13,00
Tuimelaar clown Ralph

Houten rammelaar baby

Vrolijk de dag van je baby op met de enige echte tuimelaar clown Ralph. Duw de clown in de rondte en kijk hoe de balletjes heen en weer rollen. Benoem de kleuren van de tuimelaar én van de balletjes. Clown Ralph helpt je kindje graag zijn of haar motorische ontwikkelingen te verbeteren. Deze vriendelijke clown is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 0 maanden.

Dubbele driehoek bijtring

Verzacht het pijnlijke tandvlees van je baby wanneer zijn of haar kleine tandjes doorkomen met deze houten driehoekige bijtring. De bijtring is veilig voor baby’s om op te sabbelen en het houten handvat zorgt ervoor dat je kindje de bijtring makkelijk vast kan pakken. Of vermaak je baby met deze slimme rolrammelaar! Het slimme handvat is ontworpen om overeind te blijven staan. Moedig je kindje aan om hem zelf te schudden en rollen. Zo leer je je kleintje hoe je iets vastpakt. De verschillende speelstanden maken de houten rammelaar geschikt voor pasgeborenen, kleuters en zelfs oudere kindjes. Zo geniet je kindje nog lang van dit leuke speelgoed!

Product is toegevoegd