Duwspeelgoed

Het duwspeelgoed van Hape maakt het voor je baby nóg leuker om te leren lopen. Stoere loopwagens en kleurrijke duwstokken: wij hebben alles in huis. Bovendien gebruikt je kleine wandelaar de juiste spieren met een loopwagen of duwstok. Het speelgoed versterkt de spieren en geeft je kindje de nodige steun. Voor je het weet, loopt je baby vrolijk achter zijn nieuwe duwspeelgoedvriendje aan!

12m+
€ 17,00
Duwstok eendje
12m+
€ 17,00
Duwstok hommel
12m+
€ 17,00
Duwstok konijntje
12m+
€ 17,00
Duwstok slak
12m+
€ 21,00
Duwstok vlinder
12m+
€ 23,00
Duwstok vogel
12m+
€ 89,00
Loopwagen met activity
12m+
€ 49,00
Loopwagen met blokken
0m+ Uitverkocht
€ 59,00
Mijn eerste muzikale loopwagen

Houten duwstokken en loopwagens

Ons duwspeelgoed is gemaakt van hoogwaardig hout, zodat je kindje lang van het speelgoed kan genieten. De duwstokdieren, zoals de vlinder, vogel en slak helpen je kleine lieverd maar al te graag met zijn of haar eerste wandelingen. Onze duwstokken hebben verschillende bewegende elementen. Zo maken de vlinders van de duwstok dansende vlinders de mooiste, sierlijke bewegingen en waggelt het eendje heen en weer wanneer je baby de duwstok duwt of trekt. Ook het konijn van het duwstok konijntje komt bij beweging tot leven. Het diertje hupt vrolijk op en neer, terwijl hij tussendoor zijn wortel oppeuzelt.

Loopspeelgoed voor de eerste stapjes

Motiveer je kindje om zowel voor- als achteruit te lopen met de duwstok. Heeft je kleintje het al aardig onder de knie? Vraag hem of haar dan om een tandje sneller te lopen, dan dansen de vlinders nog sneller! Met het duwspeelgoed van Hape leert je kindje op een leuke, uitnodigende manier lopen.

Het leukste duwspeelgoed

Naast duwstokken, hebben wij ook een grote collectie houten loopwagens! Neem bijvoorbeeld de klassieke Volkswagenbus. Met zo’n toffe loopwagen wil je toch nooit meer stoppen met lopen? Ook de rode loopwagen Kever is ideaal voor je avontuurlijke baby, dreumes of peuter. Geef de motorische vaardigheden van je kleintje een boost met het duwspeelgoed van Hape!

Product is toegevoegd