Hape badspeelgoed

Het badspeelgoed van Hape zorgt gegarandeerd voor een hoop waterplezier voor je kleintje! Vang bijvoorbeeld de gekste beestjes met onze visset. Of neem onze kleine zwemmende Teddy mee naar het zwembad en zwem rond met je vriendje! Stimuleer de groei en ontwikkeling van jouw kleintje met het badspeelgoed van Hape.

24m+
€ 21,00
2-in-1 bad visset
0m+ Uitverkocht
€ 14,00
Badbootje met pull-back
0m+
€ 16,00
Badfiguren set
12m+
€ 21,00
Badkikker vormenstoof
0m+ Uitverkocht
€ 29,00
Badspeeltje muzikale walvisfontein
12m+
€ 19,00
Paraplu ballen vangset
12m+
€ 16,00
Pop-up Teddy badvriendje
18m+
€ 14,00
Schuimmaker walvis
12m+ Uitverkocht
€ 17,00
Teddy’s paraplustapel set
12m+
€ 16,00
Vrolijke emmerset
12m+
€ 14,00
Washandset Teddy en Eend

Paraplu vangset

Onze vrolijke vangset met parapluthema is een ideaal badspeeltje voor je kleine waterrat. Plaats de paraplu aan één kant van het bad en gooi de drie kleurrijke ballen erin om punten te scoren. Dat belooft een hoop gespetter te worden! Moedig je kindje aan om met de paraplu te spelen en laat zien hoe jij één van de ballen in de paraplu gooit. Straks wilt je kindje nooit meer uit bad!

Zwemmende Teddy

Zwem een wedstrijdje tegen onze zwemmende Teddy! Wind de teddybeer op en laat hem los in het water. Wie bereikt als eerste de eindstreep? Neem voortaan altijd de zwemmende Teddy van Hape mee naar het zwembad en beleef samen het grootste zwemplezier! De teddybeer is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 12 maanden.

Waterspuit

Het wordt een heus waterspektakel met de waterspuit van Hape! Zuig een beetje water op met de pipet en kijk hoe de bubbels ronddansen. Leuk hè? Knijp dan weer in de bol en de pipet verandert in een waterspuit! Met het badspeelgoed van Hape wordt badderen niet alleen leuk, maar ook leerzaam. En geen zorgen, het waterballet in de badkamer ruimen papa en mama wel op! De waterspuit is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 18 maanden.

Product is toegevoegd