Hape rollenspel speelgoed

Laat je kindje helemaal opgaan in zijn of haar fantasie met het rollenspel speelgoed van Hape. Geef je kleintje bijvoorbeeld deze make-up set cadeau, zodat je kindje zijn of haar poppen mooi kan opmaken. Of misschien wil jouw zoon of dochter jou wel opmaken! Ook voor de kleine bouwers onder ons heeft Hape het nodige speelgoed om in de rol van Bob de Bouwer te kruipen. Een echte bouwer kan zijn werk natuurlijk niet uitvoeren zonder een professionele werkbank. Moet je kindje buitenshuis een klusje opknappen? Neem dan deze handige kinder gereedschapskist mee!

3+
-58%
59,00 € 25,00
Houten boerderijset
3+
€ 21,00
Houten brandweerauto
3+
€ 23,00
Houten kiepwagen
3+
-11%
44,00 € 39,00
Houten speelgoed hijskraan
3+
€ 99,00
Kinder werkbank
3+
€ 99,00
Raket poppenhuis
3+
€ 21,00
Speelgoed make-up set
3+
€ 17,00
Viking en draken set
3+
€ 99,00
Viking kasteel

Stap in de wereld van de vikingen en draken

Met deze viking en draken set waan je je in een wereld van de vikingen, machtige tovenaars en kerkers. Durf jij het aan? Creëer je eigen wereld met dit prachtige speelgoedkasteel en beleef de spannendste avonturen met de viking en de draak! Ga op ontdekking uit in het kasteel. Weten jullie de geheime kamer te vinden? Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes van je kindje uit om mee te doen en stap samen in deze magische wereld. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rollenspel speelgoed: raket poppenhuis

Dit raket poppenhuis uit onze collectie rollenspel speelgoed is niet zomaar een poppenhuis! Dit huis heeft de vorm van een raket en bestaat uit maar liefst vier etages. Het huis heeft zelfs een planeetlander! Ga samen op een spannende ruimtereis. Er valt veel te ontdekken in dit raket poppenhuis. Zo zijn er verschillende kamers die je helpen om meer over de werking van de raket en de behoeften van de bemanning te weten te komen. Dit poppenhuis is geschikt voor astronauten vanaf 3 jaar. Kies voor het rollenspel speelgoed van Hape en waan je in een andere wereld!

Product is toegevoegd