Houten treinbaan centraal station

99,00 Voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
Altijd gratis verzending in
Gratis binnen 30 dagen retourneren
Klanten geven HapeSpeelgoed.nl een 9,6/10

Houten treinbaan centraal station

Laat je jezelf door je kleine machinist meenemen naar ‘s werelds meest interessante bestemmingen met dit drukke station met 2 verdiepingen? Centraal station maakt het mogelijk dankzij de projector die beelden toont van vijf grote wereldsteden en een recorder voor stations aankondigingen. De 2 verdiepingen zijn verbonden door middel van liften voor mensen en wagons. Deze houten treinbaan is uitdagend om te bouwen en daarom geschikt voor gevorderde conducteurs en machinisten.

Houten treinbaan speeltips

Houten treinbanen zijn leuk, leerzaam en uitdagend speelgoed. Dat geldt zeker ook voor de houten treinbaan centraal station, daarom hieronder enkele speeltips.
1. Zet het station in elkaar met behulp van de bijgesloten instructies.
2. Steek de vijf kaartjes in de projector onder de klok om beelden van Parijs, Londen, New York, Berlijn en Beijing op de stations vloer te tonen. De middelste knoppen om de grote boog kunnen worden gebruikt om stations aankondigingen op te nemen en af te spelen.
3. Creëer speelscenario’s gebaseerd op een dag in het leven van het station. Laat je passagiers arriveren per taxi, koop een kaartje en een snack en pak vervolgens de trein. Of rijd de trein naar de werkplaats voor reparaties.

Houten treinbaan centraal station kenmerken

De houten treinbaan centraal station bestaat uit 23 houten spoorstukken, 1 hogesnelheidstrein met 3 wagons, 1 taxi, 1 bus, 1 conducteur met veiligheidsbord, 1 monteur met moersleutel, 1 toerist met bagage en 2 bomen. Ook inclusief het treinstation met recorder voor stations aankondigingen en projector met 5 kaarten met beelden uit Parijs, Londen, New York, Berlijn en Beijing. Wanneer de kaartjes onder de stationsklok worden ingestoken, worden beelden van de verschillende steden op de vloer geprojecteerd. Het licht in het dak van de bovenste verdieping kan aan- en uit worden gezet. Houten constructie en accessoires zijn met veilige, op water gebaseerde verf van kleur voorzien. Deze houten treinbaan is compatibel met andere treinsets van Hape en met andere grote houten spoorwegsystemen.

Eigenschappen van Houten treinbaan centraal station

Productnummer:
E3725
Merk:
Hape
Materiaal:
Hout, Kunststof, Metaal
Kleur:
Rood
Gewicht:
6 kg
Afmeting product:
135 x 54 x 28 cm
Afmeting verpakking:
62 x 16 x 57 cm
Inhoud:
45 onderdelen
Geschikt voor:
Jongens en meisjes
Geschikt vanaf:
3 jaar
Free shipping:
No

Andere producten

18m+
€ 13,00
Stoere locomotief
18m+ Uitverkocht
-51%
39,00 € 19,00
Houten treinbaan jungle

Product is toegevoegd