Quadrilla knikkerbaan super spirals

149,00 Voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
Altijd gratis verzending in
Gratis binnen 30 dagen retourneren
Klanten geven HapeSpeelgoed.nl een 9,6/10

Quadrilla knikkerbaan super spirals

De Quadrilla houten knikkerbaan super spirals zorgt voor nóg meer ronddraaiingen en verrassingen. Het xylophoonspoor speelt een melodie af op het moment dat knikkers er overheen rollen, de dubbelzijdige spiraaltwisters zorgen voor speciale effecten en de 4 speciale besturingsblokken verspreiden de knikkers willekeurig door de ingebouwde wip. De verschillend gekleurde wipwappen sturen knikkers in verschillende richtingen: rood stuurt ze willekeurig naar links of rechts; groen verzamelt 3-4 knikkers voordat ze naar één kant vallen; en blauw omlaag of zijwaarts.

Houten knikkerbaan speeltips

Hieronder speeltips voor het spelen met de Quadrilla houten knikkerbaan super spirals.
1. Begin met het bouwen van een van de voorbeelden die op de doos staan afgebeeld.
2. Plaats talloze knikkers in de roterende toren en draai aan de vlag om ze één voor één te laten gaan en kijk hoe ze tonen afspelen op het xylophoonspoor, ronddraaien door de spiraaltwisters en uit de wipwappen vallen!
3. Gebruik de draaiknop op het verdeelblok om de knikkerrichting te veranderen. Kies uit horizontale en verticale mogelijkheden.
4. Gebruik je fantasie voor het bouwen van een nieuwe creatie of bekijk het meegeleverde handboek voor ideeën.

Quadrilla knikkerbaan super spirals kenmerken

De Quadrilla houten knikkerbaan super spirals bestaat o.a. uit 6 berkenhouten baanstukken, 2 dubbelzijdige spiraalvormige kronkels, 21 houten blokken met verschillende functies, 1 multifunctioneel blok, 2 rode wipwapblokken, 1 groen wipwapblok, 1 blauw wipwapblok en 1 katoenen tas, 2 opvangbakken, 12 versnellers, 50 knikkers en een handboek vol ideeën. De knikkerbaan is gemaakt van duurzaam hout en niet-giftige verf op waterbasis. Aangeprezen door The Wall Street Journal als het perfecte speelgoed om kinderen te leren om te coderen.

Eigenschappen van Quadrilla knikkerbaan super spirals

Productnummer:
E6024
Merk:
Hape
Materiaal:
Hout, Kunststof, Textiel
Gewicht:
3.72 kg
Afmeting verpakking:
52,5 x 9 x 48 cm
Inhoud:
129 onderdelen
Geschikt voor:
Jongens en meisjes
Geschikt vanaf:
4 jaar
Free shipping:
Yes

Product is toegevoegd