Speelgoed wetenschap gereedschapsriem

21,00 Voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
Altijd gratis verzending in
Gratis binnen 30 dagen retourneren
Klanten geven HapeSpeelgoed.nl een 9,6/10

Speelgoed wetenschap gereedschapsriem

Met de wetenschappelijke gereedschapsriem heeft je kleine uitvinder zijn gereedschap altijd dicht bij zichzelf in de buurt. Met de zakken voor gereedschap en onderdelen, bouwt je kleine uitvinder de experimenten direct vanuit de riem. De voorbeeldkaart geeft ideeën om 3 projecten te bouwen zoals een mobiele kraan, een robotarm en een trekbel. Het gereedschap en de onderdelen zijn gemakkelijk in gebruik. De speelgoed gereedschapsriem stimuleert het ontwikkelen van creativiteit, logisch denkvermogen en het begrip van wetenschap, technologie, bouwkunde, kunsten en wiskunde.

Speelgoed gereedschapsriem 19-delig speeltips

Hieronder speeltips voor het spelen met de 19-delige speelgoed gereedschapsriem.
1. Raadpleeg de meegeleverde gids om alles te leren over de experimenten en de gereedschapsriem.
2. Gebruik het gereedschap en de onderdelen om alle experimenten uit te voeren. Hijs dingen op met de kraan, draai moeren en bouten aan met de moersleutel, en signaleer naar je vrienden met de bel!
3. Laat nu je fantasie de vrije loop. Gebruik de verschillende componenten om nieuwe experimenten uit te voeren en prachtige nieuwe machines uit te vinden.

Wetenschappelijke gereedschapsriem kenmerken

Wetenschappelijke gereedschapsriem is gemaakt van beukenhout en kunststof en bestaat uit 1 x 3-gatenblok, 1 x 7 gatenstrip, 3 x lange schroeven, 2 x korte schroeven, 5 x moeren, 1 x klein wiel, 1 x 3-gatendraaier, 1 x haak, 1 x bel, 1 x kruiskopschroevendraaier en 1 x moersleutel. Uitstekend te combineren met andere Junior Inventorsets. Geschikt vanaf 4 jaar.

Eigenschappen van Speelgoed wetenschap gereedschapsriem

Productnummer:
E3035
Merk:
Hape
Materiaal:
Hout, Kunststof
Inhoud:
19 onderdelen
Geschikt voor:
Jongens en meisjes
Geschikt vanaf:
4 jaar
Free shipping:
Yes

Product is toegevoegd