Hape loopspeelgoed

Bij Hape hebben wij allerlei soorten loopspeelgoed om je kindje te helpen zijn of haar eerste stapjes te zetten. Het is een grote stap om je kindje te leren lopen. Om deze reden is het fijn dat er veel verschil-lende soorten speelgoed zijn die je hierbij kunnen helpen, zoals de metalen loopfiets, de schattige walk-a-long egel, de stoere op een raceauto geïnspireerde loopwagen of de lieve konijnen duwstok. Laat het wandelavontuur beginnen. Voor je het weet hou je je kleintje niet meer bij met het loopspeelgoed van Hape!

12m+
€ 99,00
Avontuurlijke loopfiets
12m+
€ 21,00
Duwstok vlinder
12m+ Uitverkocht
€ 69,00
Houten loopfiets | Groen
12m+
€ 21,00
Houten trekdier krokodil
12m+
€ 69,00
Loopfiets | Rood
12m+
€ 89,00
Loopwagen met activity
12m+
€ 49,00
Loopwagen met blokken
0m+ Uitverkocht
€ 59,00
Mijn eerste muzikale loopwagen
12m+
€ 14,00
Trekdier giraf
12m+
-14%
14,00 € 12,00
Trekdier krokodil
12m+
€ 14,00
Trekdier olifant

Houten loopfiets

Een mooie stap tussen het kruipen en het lopen is een loopfiets. Neem bijvoorbeeld onze bestseller: een veelzijdige houten loopfiets met kunststof wielen. Met deze stevige loopfiets wordt het lopen een eitje! Deze loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Deze bestseller van Hape heeft de Oppenheim Toy Portfolio Platinum Awards gewonnen! Geef je kindje een houten loopfiets cadeau en help je kleintje met zijn of haar eerste stapjes.

Hape loopspeelgoed: dansende vlinders

Is jouw kindje al wat verder gevorderd in het lopen? Dan is deze dansende vlinders duwstok een uitstekende manier om hem of haar te stimuleren om nog meer meters te maken! Laat je kindje deze duwstok zachtjes duwen of trekken en kijk hoe de vlinders heen en weer bewegen. Leuk hè? Met dit loopspeelgoed van Hape is je kindje nog lang niet uitgewandeld! Maar maak je geen zorgen, deze houten push and pull kan wel tegen een stootje.

Product is toegevoegd