Houten speelgoed

Bij Hape gaan we voor kwaliteit. Daarom is veel van ons speelgoed gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout. Met alle fantasieën en spannende avonturen van je kind is het belangrijk dat het speelgoed tegen een stootje kan. Zo kan je kind nog lang van zijn of haar speelgoed genieten! Hebben wij allemaal niet nog houten speelgoed van onze kindertijd op zolder staan? Zo lang gaat het speelgoed mee. Kies ook voor het houten speelgoed van Hape en ga voor kwaliteit.

3+
€ 74,99
Alles-in-1 tekenezel
12m+
€ 69,99
Houten loopfiets | Groen
12m+
€ 22,99
Duwstok vogel

Houten knikkerbaan

Maak de mooiste knikkerbaan met de Vertigo knikkerbaan! De knikkerbaan bestaat uit maar liefst 133 kleurrijke onderdelen. De Vertigo is een duizelingwekkende, gewaagde en extreem snelle houten knikkerbaan. De knikkerbaan heeft drie spiraaltrechters die een heuse wervelwind veroorzaken! Laat de knikkers naar beneden rollen en zie hoe ze razendsnel de baan afleggen. De Vertigo is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar.

Houten loopfiets

Geef je kind alvast een voorsprong op zijn motorische vaardigheden en geef hem of haar een loopfiets cadeau. Balanceren was nog nooit zo leuk met deze houten loopfiets! Bouw het zelfvertrouwen van je kindje op met deze loopfiets, zodat de stap naar het ‘echte fietsen’ straks minder groot is. Of leer je kindje zijn balans te houden met onze duwstep. Deze stoere duwstep in skateboard-vorm heeft extra brede wielen. De wielen geven je kindje meer grip en stabiliteit. Natuurlijk kun je ook kiezen voor al het andere houten speelgoed van Hape, zoals een poppenhuis, een speelgoedgarage, een dierenpuzzel of een speelkeuken!

Product is toegevoegd