Knikkerbanen

De meest uitdagende knikkerbanen shop je online bij Hape! Kies uit één van de vele banen en laat je verrassen door de unieke houten constructies. Iedere baan is uniek en heeft een eigen thema. Maak bijvoorbeeld de mooiste melodieën met de Quadrilla music motion of stap in een andere wereld met de Quadrilla space city.

6+
-25%
12,00 € 9,00
Quadrilla knikkerbaan cosmic stickers
6+
-25%
12,00 € 9,00
Quadrilla knikkerbaan nature stickers
12m+
-15%
34,00 € 29,00
Zig zag kogelbaan

Knikkerbaan accessoires

Maak je knikkerbanen nóg gaver met onze knikkerbaan accessoires. Voeg een dubbele spiraal toe om de knikkers sneller of langzamer te laten afdalen. Of kies voor de glow-in-the-dark stickerset, zodat je zelfs in het donker met de knikkers kunt racen!

Hape knikkerbanen

De banen van Hape zijn veelzijdig: maak het voorbeeld op de doos na, of bouw je eigen creatie. De sets bevatten genoeg onderdelen om er helemaal je eigen draai aan te geven.

Houten knikkerbanen

Alle knikkerbanen van Hape zijn gemaakt van kwalitatief hout. Dit maakt de baan niet alleen mooier, maar ook steviger! Welke knikkerbaan kies jij? Ga je voor de Quadrilla super spirals of misschien wel de Quadrilla race to the finish? Wij wensen je veel knikkerplezier!

Product is toegevoegd