Houten muziekinstrumenten met Magic Touch

Nieuw van Hape: klassieke houten muziekinstrumenten met Magic Touch. De Together in Tune collectie combineert klassiek houten muziek speelgoed met de nieuwste technologieën. Via een draadloze verbinding zijn de instrumenten gemakkelijk met elkaar te verbinden, zodat kinderen samen kunnen jammen.

De muziekinstrumenten zijn onderdeel van de Together in Tune collectie. De set bestaat uit een speelgoedpiano, gitaar en een drumstel. Benieuwd wat deze instrumenten allemaal kunnen? Ontdek het in deze blog!

Together in Tune houten speelgoed piano

Together in Tune houten speelgoed piano

De Hape muziek speelset bevat onder andere een Together in Tune piano met kleurrijke toetsen. De toetsen lijken wel magie, want dankzij de Magic Touch technologie maken kindjes bij de lichtste aanraking al prachtige geluiden. Hierdoor kunnen de allerjongsten al spelen op de piano en beginnen met het ontwikkelen van hun emotionele vaardigheden.

Together in Tune speelgoed gitaar

Together in Tune speelgoed gitaar

Kinderen raken niet uitgespeeld op de Together in Tune speelgoed gitaar . In plaats van snaren heeft de gitaar vlakke, kleurrijke toetsen. Net zoals de piano beschikt ook dit instrument over Magic Touch technologie. Kinderen bedienen de gitaar gemakkelijk met de lichtste aanrakingen. Elk kindje verandert in een rockstar met deze Together in Tune guitar!

Together in Tune kinderdrumstel

Together in Tune kinderdrumstel

Het derde instrument uit de houten muziekinstrumenten-set is het Together in Tune kinderdrumstel . De magische pads zijn geverfd in vrolijke kleurtjes en maken échte drumgeluiden. De Magic Touch technologie zorgt ervoor dat zelfs de allerkleinsten kunnen drummen, want er is bijna geen kracht nodig. Daardoor zijn de drums al geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden.

Muziek speelgoed: goed voor de ontwikkeling

Muziek maken is goed voor de emotionele ontwikkeling van kinderen. Daarbij stimuleert het de hand-oog coördinatie en maken kinderen op speelse wijze kennis met muziek. Bij alle instrumenten worden vijf muziekkaarten meegeleverd, waar tien populaire liedjes op staan afgebeeld. Zo ontdekt jouw kindje spelenderwijs nieuwe tonen en klanken.

Tonen ontdekken met 4 muziek Modi

Alle houten speelgoed muziekinstrumenten hebben vier modi. In elke modus ontdekken kindjes nieuwe klanken en tonen.

Discover Mode

De Discover Mode is de vrije modus. Elke toets produceert échte instrumentgeluiden, waardoor kindjes laagdrempelig kennis maken met muzieknoten. In de Discover Mode kunnen kindjes hun favoriete tunes spelen en zelfs eigen liedjes maken!

Perform Mode

Elk instrument wordt geleverd met muziekkaarten. Deze muziekkaarten tonen de noten van populaire kinderliedjes, zoals ‘De wielen van de bus’. Deze liedjes spelen op de achtergrond en kinderen voegen hun eigen geluiden toe. Een heus feestje!

Playful Mode

Op de toetsen van de houten muziekinstrumenten staan leuke diertjes afgebeeld. Wanneer het instrument in de Playful Mode staat, komen er geen instrumentgeluiden uit, maar gekke dierengeluiden! Elke toon is een verrassing, waardoor kinderen niet uitgespeeld raken.

Band mode

Wat is nog leuker dan alleen muziek maken? Samen muziek maken! Kindjes kunnen samen met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes spelen in de Band Mode. De instrumenten verbinden via een draadloze verbinding en de tonen van de instrumenten harmoniseren automatisch, waardoor papa en mama net zoveel van de muziek genieten als de kindjes zelf.

Houten muziekinstrumenten met elkaar verbinden

De speelgoed muziekinstrumenten verbind je gemakkelijk en snel met één druk op de knop. De verbinding komt tot stand via een veilige, draadloze verbinding. Zo kunnen kinderen dus altijd veilig spelen. Ready, set? Spelen maar!

Muziekinstrumenten kopen voor kids

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau voor een babyshower of een origineel cadeau voor je eigen kindje? Bestel de houten speelgoed muziekinstrumenten van Together in Tune! De instrumenten kun je los bestellen of in één keer, zodat kindjes direct samen kunnen spelen. Bestel je voor 15.00 uur? Dan heb je het muziek speelgoed morgen al in huis!