Ga voor kwaliteit met ons houten speelgoed

Houten speelgoed is van alle tijden en dat is niet voor niets. Houten speelgoed gaat nu eenmaal een stuk langer mee dan plastic speelgoed. Wij weten zeker dat er bij jou ook nog een houten poppenhuis of een houten auto op zolder staat. Hoe leuk is het wanneer speelgoed generaties in de familie blijft? Misschien speelt jouw dochter wel met hetzelfde poppenhuis waar jouw moeder mee gespeeld heeft. Of misschien speelt jouw zoontje wel met een trein waar jouw vader vroeger altijd mee speelde. Daarbij is houten speelgoed beter voor de gezondheid van je kindje, omdat het gemaakt is van natuurlijke materialen in tegenstelling tot plastic speelgoed. Speelgoed van hoogwaardig hout gaat jarenlang mee en is niet stuk te krijgen. Ga ook voor kwaliteit en kies voor het houten speelgoed van Hape!

Poppenhuizen

Bij Hape hebben wij allerlei soorten speelgoed gemaakt van hout, zo ook poppenhuizen. Ons geometrische poppenhuis is wel een heel bijzondere woning voor de poppen van je kindje. Dit huis bestaat uit meerdere losse kamers die je op elkaar of tegen elkaar aan kunt zetten. Zo kun je zelf je eigen droomhuis bouwen! Heb je jouw droomhuis gebouwd en de kamers een goede plek gegeven? Richt je huis dan in met de meubeltjes en poppetjes die je erbij krijgt. Past het huis niet helemaal in jouw poppendorp? Dan is onze gezellige villa vast en zeker een goede optie! Dit knusse huis komt inclusief meubels en poppetjes. Je kunt er direct mee spelen! Luister naar de verhalen die je kindje vertelt tijdens het spelen en sta versteld van zijn of haar fantasie.

Voertuigen

Speelt jouw kleintje graag met voertuigen? Komt dat even goed uit. Bij Hape hebben wij een groot aanbod voertuigen. Ga bijvoorbeeld op reis met de rode gezinsauto en neem de hele poppenfamilie mee! Waar gaat de poppenfamilie naartoe? Gaan ze op vakantie in de keuken of op familiebezoek in de kamer van je zusje? Waar je ook naartoe gaat, deze auto is groot genoeg om de hele familie mee te nemen. Krijg je een botsing onderweg? Geen probleem! Deze speelgoedauto is stevig genoeg voor de ruige rijstijl van je kindje. Wil je liever een auto in een andere kleur? Kies dan voor deze blauwe auto. Deze stevige speelgoedauto is ook verkrijgbaar in de kleuren rood, geel en groen. Voor ieder wat wils! Deze auto is geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden.

Speelgoedkeukens

Voor alle keukenprinsjes en -prinsesjes hebben wij de mooiste speelgoedkeukens bij Hape. Heb je niet zoveel ruimte voor een keuken? Dan biedt deze kleine speelgoedkeuken uitkomst. Deze keuken heeft een uitschuiftoonbank met een extra plankje. Handig toch? Zo heeft jouw kleintje toch genoeg ruimte om de heerlijkste gerechten klaar te maken. Deze keuken is zelfs groot genoeg om samen met een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje samen te koken. Wat staat er vandaag op het menu? Geef je kindje één van onze speelgoedkeukens cadeau en kijk toe hoe jouw zoon of dochter de meest bijzondere gerechten bereidt.

Puzzels

Puzzelen is ontzettend goed voor de ontwikkeling van je kindje. Met puzzelen verbeter je de fijne motoriek en de sorteervaardigheden van je zoon of dochter. Daarbij leert hij of zij zich voor langere tijd te concentreren en oplossingsgericht te denken. Voor de allerkleinsten hebben wij bijvoorbeeld de transport puzzel. Deze puzzel is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout en heeft twee verschillende moeilijkheidsniveaus. Bovendien is dit een hele speciale puzzel. Je lost de puzzel namelijk op door de puzzelstukken te draaien. Draai de ringen net zo lang tot de afbeelding klopt. Hoe snel kan jij hem oplossen? Voor de dierenliefhebbers hebben wij ook een leuke blokpuzzel in boerderij-thema. Los de verschillende kanten van de puzzel op en zie een eend, een koe, een varken, een paard, een schaap en een trotse haan tevoorschijn komen. Wat is jouw favoriete boerderijdier?

Muziekinstrumenten

Maak de mooiste liedjes met de prachtige muziekinstrumenten van Hape! Welk instrument past het best bij jouw kindje? Misschien wel deze tamboerijn. Klop met je hand op het oppervlak en maak de mooiste geluiden. Dit muziekinstrument is ideaal voor peuters om ritme en beats te ontdekken en hand-oogcoördinatie te ontwikkelen. Het geluidsniveau van deze tamboerijn is gematigd, zodat hij geschikt is voor kleine, gevoelige kinderoortjes. Of word een echte hippie met deze coole gitaar uit de jaren ’60! Deze gitaar is een kruising tussen een klassieke gitaar en een ukelele. Hij is net groot genoeg voor kleine toekomstige muzikanten die een instrument willen leren. Wij zijn heel benieuwd naar de mooie klanken die jouw kindje produceert!

Houten speelgoed

Naast deze categorieën heeft Hape nog veel meer soorten houten speelgoed, zoals een loopfiets, een knikkerbaan, een raket en nog veel meer! Naar welk speelgoed ben jij op zoek? Waar je ook naar op zoek bent, Hape heeft het in huis. Ga voor kwaliteit en kies voor het speelgoed van Hape!