Mijn Account

 • Wat zijn de voordelen van een account?

  Met een account bij Hapespeelgoed.nl hoef je maar een keer je gegevens op te geven. Deze gegevens kun je zelf beheren onder Mijn gegevens. Bekijk hier ook je bestellingen en de status ervan.

  Favoriete producten sla je op in je favorietenlijst en kun je eenvoudig delen met familie en vrienden. Leuk voor bijvoorbeeld verjaardagen en de feestdagen.

  Wanneer je aangemeld bent voor onze nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van nieuwe producten, nieuwtjes en aanbiedingen.

  We blijven onze webshop verder ontwikkelen door nog meer handige functies voor je toe te voegen.

 • Hoe wijzig ik mijn gegevens?

  Log in en ga naar Mijn gegevens. Hier kun je jouw gegevens inzien en wijzigen als dat nodig is.

 • Ik wil me aan-/ afmelden voor de nieuwsbrief

  Onderaan iedere pagina in de rode footer kun je jezelf aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wanneer je een account aanmaakt kun je ook aangeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Wanneer je bent ingelogd kun je onder Mijn gegevens je voorkeur voor onze nieuwsbrief altijd aanpassen.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten

  Ga naar Inloggen (rechts bovenaan iedere pagina). Naast de knop om in te loggen staat Wachtwoord vergeten? Klik hierop en vul op de volgende pagina je emailadres in. Je ontvangt een mailtje van ons met verdere instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

 • Hoe werkt mijn favorietenlijst?

  Bij de afbeelding van ieder product staat een hartje. Vink dit hartje aan en het product staat op je favorietenlijst. Je kunt dit product nu delen met familie en vrienden, leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag of de feestdagen. Je vindt je favoriete producten terug onder Mijn favorieten.


Staat je vraag er niet bij?

Staat je vraag er niet bij of heb je een opmerking?
Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder!