Sociale verantwoordelijkheid

We Care, We Share

We Care, We Share

Maak een verschil

Zimbabwe

Een wereldwijd bewustzijn begint bij het individu. Voor het We Care, We Share programma heeft Hape landen geselecteerd die verscheurt zijn door oorlog, armoede, natuurrampen of een gebrek aan middelen. Wanneer je een speciale blokkenset aanschaft doneert Hape eenzelfde set aan een kind in nood in Syrië, Afghanistan, Zimbabwe, Nepal of China.

Waarom blokken?

We Care Blocks

Blokken zijn een fundament waarop kinderen hun wereld leren kennen. De ervaring van vormgeven aan hun eigen creatie, sterkt kinderen hun gedachten te visualiseren terwijl ze leren omgaan met de wereld om hen heen. Het mooie aan speelgoed blokken is dat ze bedoeld zijn om omver te gooien en telkens weer opnieuw te beginnen. Zodoende stimuleren blokken de verbeelding, flexibiliteit, geduld en misschien wel het belangrijkst doorzettingsvermogen. Wanneer een kind maar met één stuk speelgoed zou kunnen spelen zijn er maar weinig, die de belangrijke lessen die kinderen leren door te spelen weten te vatten zoals blokken dat doen.

Verbind harten, vorm de toekomst

Nepal

Hape vindt dat ieder kind toegang moet hebben tot speeltijd. Daarbij ben je nooit te jong om te leren over de wereld of om een bijdrage aan iemand anders' leven te leveren. Door het We Care, We Share programma moedigt Hape kinderen aan hun bewustzijn, vrijgevigheid en liefde te blijven vergroten. We kunnen misschien niet alle tragedies voorkomen maar als individuen samen kunnen we de wereld een klein beetje beter maken.

30 jaar mijlpaal

De We Care, We Share blokken zijn ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Hape ontwikkeld. Hape heeft deze mijlpaal aangegrepen om iets extra's te doen en de wereld een klein beetje beter achter te laten. De laatste speciale blokken zijn via deze webshop beschikbaar. Door middel van een code op de speciale blokken kun je zien waar op de wereld jij een verschil hebt gemaakt in het leven van een kind.

> We Care, We Share blokken

Publiek-Private partnerschap programma's

Social program

Hape wijst leveranciers en buren op de voordelen van duurzaamheid en verantwoordelijk gebruik van grondstoffen om bij te dragen aan het principe van goed voorbeeld doet volgen. Hape is nauw verbonden met lokale en wereldwijde gemeenschappen. Doorlopende technische ondersteuningsprogramma's hebben bijgedragen aan het opzetten van duurzame lokale economieën in landelijke gebieden. Daarbij heeft Hape 3 scholen gebouwd in het buitengebied van Guizhou, deze scholen geven mogelijkheden tot spelen en leren aan meer dan 3.000 kinderen en hun families.

Lopende projecten

Hape bouwt momenteel een Early Education Center and Environmental Development faciliteit in Gongtong. Het complex stelt kinderen in staat te leren over de schoonheid van de natuur, de Chinese cultuur, lokale grondstoffen en universeel spelen. Daarnaast herbergt het complex verschillende faciliteiten voor onderzoek en leergroepen die het gebruik van bamboe en andere natuurlijke grondstoffen verkennen.


Heb je een vraag voor ons?

Kijk bij veelgestelde vragen voor een antwoord. Staat je vraag er niet tussen?
Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder!