Leveringsvoorwaarden

Bezorging

Voor 13:00 uur besteld, morgen in huis

We leveren alle producten direct uit voorraad. Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag, ook op zaterdag. Bestel je tussen vrijdag 13:00 uur en maandag 13:00 uur dan ontvang je jouw bestelling op dinsdag.

Uitverkocht

Wij houden onze voorraad indicatie zo actueel mogelijk. Desondanks kan het voorkomen dat een artikel uitverkocht blijkt te zijn.

Wanneer dit bij jouw bestelling het geval is nemen wij direct contact met je op. Indien gewenst dragen wij een alternatief voor je aan. Wij streven hierbij na jouw bestelling geen onnodige vertraging op te laten lopen.

Verzendkosten

Gratis verzending

We versturen iedere bestelling binnen Nederland helemaal gratis! Naar België versturen we gratis vanaf € 34,99, daaronder zijn de verzendkosten € 3,99.

Betalen

Je kunt je bestelling bij Hapespeelgoed.nl op verschillende manieren betalen. Hieronder een overzicht;

iDEAL
Bancontact/ MisterCash
MasterCard
VISA
PayPal
Apple Pay
AfterPay

Garantie

Wettelijke garantie

Op alle onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Heb je een product ontvangen waarbij dit niet het geval is? Neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Herroepingsrecht

Wij informeren je zo gedetailleerd mogelijk over onze producten. Ben je desondanks ontevreden over een product en wil je het retourneren dan dien je ons, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, van je beslissing op de hoogte te brengen. Je bent ons geen reden van je besluit verschuldigd. Wel zouden wij graag de reden willen weten zodat je ons in staat stelt onze dienstverlening te verbeteren. Zodra je ons hebt ingelicht heb je 14 dagen de tijd om je bestelling aan ons te retourneren. Voorwaarden voor retourneren zijn dat een product ongebruikt is, onbeschadigd is en indien mogelijk nog in de originele verpakking zit. Zorg ervoor dat je een product, inclusief de doos, goed verpakt zodat het door het retour sturen niet beschadigt. Wanneer vaststaat dat een retour gestuurd product door niet goed verpakken beschadigd is storten we het bedrag niet terug op je rekening. De kosten voor een retournering van een product nemen we voor onze rekening. Wil je een product retour sturen neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder. De kosten van producten die zonder overleg worden geretourneerd, worden niet voor onze rekening genomen.

Prijzen

Inclusief BTW

Alle prijzen in onze webshop zijn in Euro en inclusief BTW. De prijzen zijn zonder eventuele verzendkosten.

Per stuk

Je kunt alle producten per stuk bestellen op onze website.

Geen minimum bestelbedrag

Er is geen minimum bedrag waar je voor moet bestellen.