Baby speelgoed: ontdek de collectie van Hape!

Het baby speelgoed van Hape tovert keer op keer een glimlach op het gezicht van je baby. Van houten voertuigen en badspeelgoed tot de leukste babyboekjes: Hape heeft het allemaal. Ons baby speelgoed is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Het speelgoed draagt bij aan de ontwikkeling van je baby. Met ons speelgoed leert je kindje onder andere vormen en kleuren herkennen, terwijl hij of zij fijn aan het spelen is. Bovendien is ons speelgoed veilig en duurzaam. Bij de productie van het speelgoed maken wij alleen gebruik van waterverf en natuurlijke materialen. Zo kun je je baby zonder zorgen laten genieten van zijn of haar nieuwe speelgoed!

De leukste babyboekjes & babypuzzels

Babyboekjes voor je kleintje vind je bij Hape. De gekleurde boekjes zijn bestand tegen de grijpgrage vingertjes en kwijlende tandjes van jouw baby. Voor welk boekje kies jij? Laat je kindje bijvoorbeeld kennismaken met de wonderen der natuur met het houten beestjesboek. Wijs de verschillende beestjes aan en leer je baby de naam van ieder beestje. Of leer je kindje alles over boederijdieren met het kleurrijke houten boerderijdierenboek. Weet je welk speelgoed ook bijdraagt aan de ontwikkeling van je kindje? Babypuzzels! Stimuleer de motorische vaardigheden van je kleintje met de vriendelijke safaripuzzel. Of ga een stapje verder met deze vormen en kleuren puzzel. De gegroefde vormen en palen maken deze gekleurde puzzel nóg uitdagender!

Baby speelgoed buiten

Stimuleer je kindje om lekker actief buiten te spelen met het activiteitenspeelgoed van Hape. Dit buitenspeelgoed is hartstikke leuk om mee te nemen naar de speeltuin. De kantelbare kiepwagen kun je zelfs meenemen naar het strand! Neem ook gelijk deze grote kinderschep en de zandvormen voertuigen mee en maak de mooiste creaties in het zand.

Baby speelgoed met geluid

Laat je baby kennismaken met muziek met de houten muziekinstrumenten, speciaal voor baby’s. De verschillende klanken van de instrumenten leren je baby geluid onderscheiden terwijl hij of zij de grootste lol heeft met de geluidjes. Geef je baby of dreumes dolle pret met de houten hamerbank xylofoon en geniet van het prachtige geluid dat je kindje helemaal zelf maakt. Benoem de kleuren van de toetsen en wijs op de verschillende geluiden die iedere toets maakt. Zo wordt de eerste aanraking van je kindje met muziek heel bijzonder!

Badspeelgoed voor ieder zwemuitje

Beleef samen met je kindje de grootste waterpret met het badspeelgoed van Hape! Vang de gekste diertjes met de 2-in-1 bad-visset of geef je kindje een nieuw badspeelgoed vriendje cadeau: de kleine zwemmende Teddy! Wind Teddy op en kijk hoe hij in het rond zwemt. Of kies voor Teddy’s paraplustapel-set en probeer samen met je kindje zoveel mogelijk kleurrijke paraplu’s op elkaar te stapelen. Maar pas op dat Teddy niet omvalt! Moedig je kindje aan om in het water te spelen en maak jullie zwemuitjes tot een nieuwe favoriete bezigheid van je kindje.

Baby hamerbank & vormenstoof

Een baby hamerbank is perfect om de motoriek van je baby te ontwikkelen. De spiertjes in de handjes en de oog-hand coördinatie worden goed getraind met een baby hamerbank. Leer je kindje alles over kleuren en tellen met de hamerbank regenboog. Sorteer de vormpjes in kleurgroepen en hamer alle vormpjes in de bank. Draai vervolgens de bank om en begin opnieuw! Houdt je kindje van dieren? Kies dan voor deze vormenstoof: hamerbank draaidieren. Draai de bank tot hij voor de juiste opening staat en slaan maar! Let wel goed op, de vorm past maar in één opening.

Kleurrijke houten rammelaars

Op zoek naar een houten rammelaar voor je baby? Dan ben je bij Hape aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor de kleurrijke regenboog rammelaar, de kinderwagen rammelaar hommel of de rolrammelaar. Met een houten rammelaar kan jouw baby veilig de eerste tandjes testen. Dit baby speelgoed is ook goed voor de motorische ontwikkeling van je baby. Maak bijvoorbeeld gebruik van tuimelaar clown Ralph om je baby beter inzicht te geven in de begrippen ‘evenwicht’, ‘kracht’ en ‘oorzaak en gevolg’.

Sorteer- en stapelspeelgoed

Met het sorteerspeelgoed van Hape leert jouw kindje spelenderwijs het verschil tussen basisvormen en basiskleuren, maar dat is niet het enige. Zo leert de kralenspiraal je kindje niet alleen kleuren te herkennen, maar ook te tellen! De speelgoedvormen in kleur geven een hele nieuwe dimensie aan het sorteerspeelgoed: deze vormen kun je in elkaar draaien, waardoor ze niet omvallen!

Ons stapelspeelgoed helpt jouw kindje te leren stapelen en tellen. Voor welk stapelspeelgoed kies jij? Er is genoeg keuze bij Hape. Kies bijvoorbeeld voor de balanceer stapelrups of de baby balanceerboot. Voor welk speelgoed je ook kiest, je kindje zal je dankbaar zijn.

Houten voertuigen

Onze houten voertuigen zijn robuuste voertuigen in eenvoudig herkenbare vormen. De kleurrijke houten speelgoedvoertuigen prikkelen de zintuigen van je kindje en geven je kindje een hoop plezier. Zo is je kindje vast urenlang zoet met de houten treinbaan regenboog route. Of daag je kindje uit met deze avontuurlijke loopfiets. Voor je het weet gaat je kindje op avontuur door het huis, in de tuin of door het park.

Ben jij op zoek naar leuk, leerzaam en veilig baby speelgoed? Zoek niet verder! Hape heeft alles in huis om een grote glimlach op het gezicht van je kleine lieverd te toveren. Stimuleer de ontwikkeling van je kindje en kies voor verantwoord, duurzaam speelgoed: kies voor het speelgoed van Hape!