Het allerleukste bouwspeelgoed voor kleine bouwers

Kan jouw kindje ook urenlang zoet zijn met bouwen? Jouw kleine bouwer maakt ongetwijfeld de mooiste huizen, gebouwen en andere creaties. Hiervoor heeft hij of zij wel het juiste bouwspeelgoed nodig. Een echte bouwer kan natuurlijk niet zonder een gereedschapskist, werkbank en een grote stoere kiepwagen! Het kwalitatieve, houten bouwspeelgoed van Hape is niet alleen ideaal om mee te bouwen, maar is ook nog eens hartstikke stevig. Je wilt natuurlijk niet dat jouw mooie bouwwerk omvalt als hij net af is!

Blokken speelgoed: hoe hoog maak jij de toren?

Met het blokken speelgoed van Hape maakt je kleine creatieveling de meest originele en kleurrijke bouwwerken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de uniek gevormde blokken met betoverende patronen van de fantasia blokkentrein. Hier wilt toch iedereen mee spelen? Maak een mooie toren van de blokken en breek hem daarna weer af. Plaats de blokken op de trein en rijd door naar de volgende bouwlocatie. Over torens gesproken: met het groente stapelspel maak je een wel heel bijzondere toren, gemaakt van groenten! Weet jouw kindje de namen van alle groenten? Bouw samen een zo hoog mogelijke toren met de 50 houten blokken.

We Care, We Share

Of geef je kindje de houten stapelblokken van We Care, We Share cadeau. Hiermee doneer je een stuk speelgoed aan een kind in een land dat verscheurd is door oorlog, armoede of natuurrampen. Wanneer je namelijk deze speciale stapelblokken bestelt, doneert Hape eenzelfde set aan een kind in nood in Syrië, Afghanistan, Zimbabwe, Nepal of China. Op iedere doos staat een unieke code, waarmee je kunt zien waar op de wereld jij een verschil hebt gemaakt in het leven van een kind.

Wij hebben deze blokken ontwikkeld n.a.v. ons 30-jarig bestaan. Hape vindt dat ieder kind moet kunnen spelen, waar dan ook ter wereld. Wij geloven dat je nooit te jong bent om te leren over de wereld of om een bijdrage aan het leven van een ander te leveren.

Maak de mooiste bouwwerken met het constructiespeelgoed

Met dit houten constructiespeelgoed maakt jouw kleine ingenieur de mooiste bouwwerken. Dit speelgoed prikkelt de fantasie en stimuleert het ruimtelijk inzicht van je kleine lieverd. Bouwen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk. Bamboe bouwsets, knikkerbanen, constructiesets en werkbanken: Hape heeft het allemaal!

Houten speelgoed: knikkerbanen

Raakt je kindje niet uitgespeeld met knikkers? Laat je kleintje dan zelf een knikkerbaan bouwen! Bekijk de quadrilla knikkerbaan the ultimate, de knikkerbaan super spirals of de race to the finish variant. Hierin kan jouw kleine bouwer zijn of haar fantasie kwijt en zo de allermooiste knikkerbanen bouwen! Na het bouwen kan er nog urenlang ‘geracet’ worden met de knikkers. Wie zijn knikker komt als eerste aan bij de finish?

Bamboe bouwsets

De bamboe constructie bouwsets zijn, zoals de naam al verklapt, gemaakt van bamboe. Met de flexibele verbindingsstukken is een fantasierijk kunstwerk zo gemaakt! Wedden dat je kindje helemaal weg zal zijn van de bamboe bouwset creativiteit, de bamboe bouwset eiffeltoren of de bamboe bouwset geodesic ? Het speelgoed is duurzaam, leerzaam en je kleintje kan er alle kanten mee op.

Werkbanken en constructiesets

Een constructieset of een grote constructieset kan natuurlijk niet ontbreken in een werkbank. Nog geen werkbank in huis? De kinder werkbank is onmisbaar in de speelhoek! Met deze werkbank is al het gereedschap binnen handbereik en kan er op ieder moment van de dag worden geknutseld, of gebouwd worden. De werkbank komt met de nodige accessoires, maar natuurlijk is deze ook aan te vullen met ander (houten) gereedschap!

Is je kindje geen bouwer, maar een echte wetenschapper in spe? De experimenten werkbank deluxe, de set met drie experimenten of de experimenten werkbank zijn perfect voor de uitvinders van het kleinste formaat. Laat je kindje experimenteren met zwaartekracht en stuwkracht en leer samen de wetten van de natuur kennen! De set bestaat uit onderdelen die stuk voor stuk kindvriendelijk zijn. Alhoewel het speelgoed dus ‘gevaarlijk’ klinkt, is het extreem veilig.

Heeft jouw kleine bouwer behoefte aan veilig en stevig bouwspeelgoed? Hape heeft precies wat je zoekt! Van bamboe bouwsets en houten stapelblokken tot een echte kinder werkbank: Hape heeft het in huis. Bekijk onze collectie en vind het ideale speelgoed voor jouw kindje.