Spelen in het zand met het zandbakspeelgoed van Hape!

Zandbakspeelgoed is niet alleen leuk voor de zandbak in de tuin of op het schoolplein, maar ook voor op het strand! Wie gaat er mee? Een heerlijk warm zonnetje op je bolletje, zandkorrels tussen je tenen en het rustgevende geluid van de zee. Het strand is heerlijk om te relaxen, maar ook de perfecte locatie om de mooiste zandkastelen en andere creaties te bouwen. Bij Hape vind je alle ingrediënten en al het gereedschap om het perfecte zandkasteel te bouwen. Van schepjes tot graafklauwen en van zandvormen tot zandgrijpers. Bekijk snel ons assortiment en vind het leukste speelgoed voor in de zandbak of op het strand!

Al het gereedschap binnen handbereik: van schepjes tot zandemmers

Wanneer je kindje met zand gaat bouwen, heeft hij of zij natuurlijk wel de juiste materialen nodig. Welk gereedschap kan van pas komen? Een fijne grote kinderschep bijvoorbeeld, of een handige groene zandboor. Hiermee wordt het scheppen van het zand ietsjes makkelijker. Zitten er teveel grote korrels in het zand of zit er veel vuil in het zand verstopt? Dan komt de zandgrijper goed van pas. Een mooi egaal strandkunstwerk is natuurlijk het mooist! Ook nog op zoek naar een mooie, stevige emmer voor je kleine ontdekker? Maak je kleintje blij met de kleurrijke kinderemmers.

Kun je niet kiezen uit onze collectie? Met de basis strandset kun je haast niet mis gaan. In deze set vind je een emmer, een schep, een hark én een zeef. Kortom: alles wat je kindje nodig heeft tijdens het spelen in het zand. Op zoek naar een iets uitgebreidere strandset? Bekijk dan eens de 5-in-1 strandset. In deze set vind je kindje alles, maar dan ook alles, wat hij of zij nodig heeft om urenlang te kunnen spelen. Denk aan: een emmer, een kasteelvorm, een zeef en zelfs twee scheppen. De set is makkelijk mee te nemen en eenvoudig op te bergen. Hoe hoog wordt het zandkasteel?

Voertuigen voor in de zandbak

In het zand kun je lekker racen met het toffe zandbakspeelgoed van Hape. Met de blauwe duinbuggy kan je kindje over het zand scheuren. Je kleintje kan het compartiment vullen met zand en de lading later weer op een andere plek dumpen. De buggy beweegt soepel over het zand door de rubberen banden en heeft een fijne handgreep. Heeft je kindje niet zo veel met de kleur blauw? De duinbuggy heeft ook een rode variant! Het model is ietsjes anders, maar hij kan net zo hard scheuren.

Ook een kiepwagen is onmisbaar voor op het strand. De gele wagen heeft een kantelbare body en een fijn handvat. Je kindje rijdt het voertuig gemakkelijk rond. Met de kiepwagen verzamelt je kleintje zand en dumpt hij of zij de lading op een andere locatie. De wielen draaien afhankelijk van elkaar. Allerlei soorten beweging zijn mogelijk! Daarbij is de wagen gemaakt van duurzaam plastic en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Figuurtjes maken met zandvormen

Met de zandvormpjes maakt je kindje de mooiste zandfiguurtjes. Houdt je kleintje van grote steden? Met de zandvormen tovert hij of zij binnen no time een mooie bezienswaardigheid tevoorschijn. Bouw samen de Eiffeltoren met de zandvorm Eiffeltoren of creëer het Griekse Parthenon met de zandvorm Parthenon. Een echt Aziatisch wereldwonder bouwen? Dit is mogelijk met de zandvorm Chinese muur. Één van de zeven wereldwonderen gemaakt van zand: hoe tof is dat?

Ook beroemde zandtaartjes maak je met het speelgoed van Hape. Met de zandvormen zandtaart maakt je kleintje de allerlekkerste taartjes. Met de bijgeleverde taartschep en het mes deelt je kindje de taart gemakkelijk op, om deze te kunnen verdelen. Hmm, wat is de lekkerste smaak?

Zorgeloos spelen met het zandbakspeelgoed van Hape

Het leukste speelgoed voor in de zandbak en op het strand vind je natuurlijk bij Hape. Wij hebben kleurrijke schepjes, emmers en zandvormen in overvloed! Bekijk samen met je kleine ontdekker het assortiment en laat je kindje zijn of haar favorieten kiezen. De keuze wordt nog lastig, want er is zoveel om uit te kiezen! Al het zandbakspeelgoed van Hape is gemaakt van kunststof van de hoogste kwaliteit. Wacht niet op een hittegolf: bekijk snel ons assortiment!