Houten spellen voor kinderen? Hape!

Houten spellen van Hape zijn onmisbaar in de speelgoedbox van je kindje. Wie heeft er nu geen fijne herinneringen aan het spelen van spelletjes? Iedereen is wel opgegroeid met spellen als domino, mikado en memory. Herinner jij je urenlang speelplezier, gepaard met opperste concentratie en sterke onderlinge competitie? Wij wel! Daarom vind je in ons assortiment de allermooiste houten spellen voor kinderen. Ontdek ons uitgebreide assortiment!

Actiespellen voor binnen en buiten

Voor de allerkleinste avonturiers kies je uit één van de houten actiespellen. Het visspel haaien vangen is speciaal voor dappere kleintjes die geen gevaar kennen. Leer je kindje de hengel in het water te gooien en motiveer hem of haar de haaien uit de diepe zee te vissen. Wie vangt er meer gekleurde roofdieren, jij of jouw kindje? Ook met het kinderspel Semino beleeft je kindje de grootste pret met al zijn of haar vriendjes. Wie verzamelt het snelst alle zaadjes en laat het plantje groeien? Wij zijn benieuwd!

Avontuur beleven kan binnenshuis, maar ook buitenshuis. Zet samen met je kleine indiaan een magische tipi speeltent op in de tuin of in het park en beleef samen de spannendste avonturen. Hijs elkaar in een indianenpak en bouw een echt indianenkamp!

Het leukste memory speelgoed en kleurrijke dominostenen

Domino is een spel dat leuk blijft voor zowel jong als oud. Onze dominospellen komen in veel soorten en maten. Samen met je kleine speelkameraad bouw je een kleurrijk parcours met de dynamo dominostenen. Deze set bevat wel 100 houten stenen. Voeg een brug of een bel toe en maak het parcours compleet!

Is je kindje gek van robots? Dan is de domino krachtige hamer precies wat je zoekt. Het parcours zit vol met beweging en verrassingen. De krachtige robothamer en de bal komen in beweging bij het vallen van de stenen. Voor de gevorderde kleine dominospelers hebben we zelfs een domino robotfabriek in het assortiment. In de verpakking vind je een dominoset met een kiepauto, een te gekke kogelbaan, een reeks hellingen en nog veel meer! Dit spel biedt je kleuter een wereld aan bouw-, leer- en speelmogelijkheden.

Met memory speelgoed train je het geheugen van je kleine onderzoeker en beleef je samen de grootste pret! Zo daagt het memory spel van bamboe rupsen jullie beiden uit om de juiste gekleurde ringen te vinden en zo de meeste kleurrijke rupsen te maken.

Educatieve spellen: spelenderwijs leren

De educatieve spellen van Hape zijn speciaal ontworpen om jouw kindje het één en ander bij te brengen. Neem nu de 2-in-1 wereldkaartpuzzel en -spel. Dit spel is een echte uitdaging voor kinderen vanaf 5 jaar. Laat je kindje en al zijn of haar vrienden rond de wereld racen met dit leuke spel. Hier ontdekken ze de verschillende landen, de dieren die er in het wild leven en de bezienswaardigheden die de landen karakteriseren. Maar ook de ABC magnetische letters hebben als doel je kindje iets bij te brengen. Er is haast geen leukere manier om het alfabet te leren!

Evenwicht oefenen met stapel- en balansspellen

Stapelspellen zijn superspannend! Ze vergen uiterste concentratie en vragen om een goede motoriek. Test je balans en die van je kindje met één van onze stapelspellen, bijvoorbeeld met het groente stapelspel. Kun je een groente pakken zonder dat de toren omvalt? Het is moeilijker dan het lijkt! Leer je kindje spelenderwijs over de verschillende groentes en oefen zijn of haar vermogen om te focussen.

Tijdloze houten spellen voor kinderen

Het speelgoed van Hape is tijdloos. Alle producten uit het assortiment zijn bovendien gemaakt van duurzaam hout van de hoogste kwaliteit, zodat je kleintje er nog lang van kan genieten. Daarbij is het speelgoed van Hape niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Tijdens het spelen met de houten spellen ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden. Bekijk snel het assortiment en verras je kleintje vandaag nog!