Speelgoed op leeftijd

Bij Hape hebben wij een groot aanbod aan speelgoed voor zowel baby’s, peuters en kleuters. Wij hebben het speelgoed gesorteerd op leeftijd, zodat je in één oogopslag ziet welk speelgoed geschikt is voor jouw kleintje. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar babyspeelgoed? Wij hebben allerlei soorten babyspeelgoed, van rammelaars en babyboekjes tot sorteer- en badspeelgoed. Of zoek je een cadeautje voor een kleuter? Dan zijn één van onze puzzels, spelletjes, poppenhuizen of ander leuk speelgoed misschien wat je zoekt. Waar je ook naar op zoek bent, met het grote assortiment van Hape vind je altijd wat je nodig hebt.

Speelgoed baby

Babyspeelgoed moet leuk, maar vooral veilig zijn. De veiligheid van jouw kindje staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat ons speelgoed veilig en duurzaam is, door alleen gecertificeerde, veilige waterverf en natuurlijke materialen te gebruiken. Tover een glimlach op het gezicht van je kindje met ons leuke, leerzame speelgoed, zoals een vrolijke kinderwagenketting of een mooie puzzel. Of ontdek samen met je kindje alle wilde dieren in het dierenboek. Wijs de dieren aan en vertel wat voor dier het is. Verzin over elk dier een verhaaltje terwijl je kindje bij je op schoot zit. Een verhaaltje is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende dierengeluiden!

Speelgoed 1 jaar

Voor je het weet is je kindje alweer 1 jaar. Maar wat geef je hem of haar cadeau? Bij Hape zit je altijd goed. Help je kindje bijvoorbeeld te leren lopen met onze loopwagens, zoals onze klassieke rode Volkswagen Kever! Moedig je kindje aan om de auto naar voren te duwen en tel samen het aantal stappen dat hij of zij maakt. De loopwagen heeft een stevige houten constructie, zodat je baby veilig zijn of haar eerste stapjes kan maken. Daarbij voorkomen de antislipwielen dat je vloer wordt beschadigd tijdens de wandelingen van je kleintje. Heeft je kindje liever een bus dan een auto? Komt dat even goed uit! Onze klassieke Volkswagenbus staat al voor je klaar. De bus heeft in ieder geval genoeg ruimte om alle poppenvriendjes mee te nemen op reis.

Speelgoed 2 jaar

Ook voor kindjes vanaf 2 jaar heeft Hape het leukste en leerzaamste speelgoed. Ontwikkel de motoriek van je kindje met de balanceerboot. Speel het spel met zijn tweeën en probeer de zeelui op de boot te plaatsen zonder dat de boot kantelt! Of oefen de stapelvaardigheden van je kindje met de kleurrijke ABC blokken. De blokken bevatten letters, plaatjes en nummers. Zoek samen met je kindje de letters van zijn of haar naam en spel de naam uit!

Speelgoed 3 jaar

Je peuter groeit niet alleen snel, hij leert ook snel! Zorg dat je de ontwikkeling van je kindje blijft stimuleren met het juiste speelgoed. Voor slimme peuters vanaf 3 jaar hebben wij genoeg speelgoed om de ontwikkeling te stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan de gereedschapskist of de kleurrijke dominostenen. Hoe lang maak jij het parcours? Til als je klaar bent de dominostenen op met de stoere kraan.

Speelgoed 4 jaar

Je kindje is alweer 4 jaar oud! Wat gaat de tijd toch snel. Weet jij nog waar je als vierjarige kleuter mee speelde? Speelde je misschien met knikkers? Dan had je vast urenlang plezier gehad aan onze grote houten knikkerbaan. Of speelde je liever met je poppen in een poppenhuis? Geef jouw kindje ook zijn of haar eigen poppenhuis cadeau en laat ze helemaal opgaan in hun eigen fantasie. We snappen dat je misschien een beetje jaloers wordt op je kindje met zo’n poppenhuis, maar wees niet getreurd: je mag vast meespelen van je kindje!

Speelgoed 5 jaar

Een leuk, leerzaam en passend cadeau bedenken voor de verjaardag van een kleuter is altijd lastig. Mogen wij een suggestie doen? Wat dacht je van het twee-in-één spel? Hij of zij kan dit spel gezellig samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes spelen. De eerste uitdaging is het maken van de 100-delige puzzel. Samenwerking en geduld worden hierbij op de proef gesteld. Daarna kunnen ze de wereld over reizen met de houten speelfiguren. Speelt het kindje vaak buiten? Dan is de periscoop een goede optie. Met deze handige tool verslaat hij of zij iedereen met verstoppertje spelen!

Speelgoed 6 jaar

Je vraagt je af wat voor speelgoed geschikt is voor een zesjarige? Simpel! Met een puzzel zit je altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor de vrolijke vijverpuzzel, of juist de vriezen en schroeien puzzel. Zo geef je je kleuter niet alleen een boel plezier, maar stimuleer je ook onder andere de coördinatie, fijne motoriek en het probleemoplossend vermogen van je kleintje. Ben je op zoek naar een leuk poppenhuis? Onze bestseller: het kleurrijke poppenhuis met meubilair valt vast goed in de smaak bij je kleuter!